Program


Mobilis Saxophone Quartet és Seleljo Erzsébet

Mobilis Saxophone Quartet és Seleljo Erzsébet

Kamarazene karnyújtásnyira
Mobilis Saxophone Quartet és Selejlo Erzsébet

Zeneakadémia saját produkció. Zeneakadémia Jegyutalvány és Zeneakadémia Szabadfelhasználású Jegy felhasználható.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 30. kedd, 19:00

Vivaldi: Koncertnyitány
Ligeti: Hat bagatell
Theodor Burkali: Decoder
Dubois: Quatour
szünet
Thierry Escaich: Le Bal
Karen Street: Tango
Planel: Burlesque
Piazzolla: Café 1930
Mobilis Saxophone Quartet: Michael Krenn (szopránszaxofon), Janez Ursej (altszaxofon), Yukiko Krenn (tenorszaxofon), Goran Jurkovic (baritonszaxofon)Seleljo Erzsébet (szaxofon)

A szaxofonkvartett egyre népszerűbb klasszikus zenei felállás, mely az elmúlt években világszerte teret hódított magának. Ausztriában a 2009-ben alakult Mobilis Saxophone Quartet a formáció egyik úttörője, az együttes valamennyi tagja más-más nemzetiségű kiváló szólista. A különböző kulturális gyökereknek köszönhetően repertoárjuk igen széles, a szaxofonkvartettre írt kompozíciók mellett számos klasszikus repertoárdarab átiratát is magába foglalja. 2011-ben jelent meg díjnyertes debütáló albumuk, a következő években pedig két teltházas koncertet adtak a Bécsi Musikvereinban. Zeneakadémiai koncertjükön Seleljo Erzsébettel is színpadra lépnek, aki a londoni Royal College of Music és a bécsi Konservatorium Privatuniversität Wien növendékeként végezte klasszikus szaxofon tanulmányait. Műsorukat a nyitó Vivaldi-mű mellett 20. századi és kortárs szerzők népszerű, könnyedebb műveiből állították össze.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kövessen minket!


További ajánlataink


akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!