Program


Mobilis Saxophone Quartet és Seleljo Erzsébet

Mobilis Saxophone Quartet és Seleljo Erzsébet

Kamarazene karnyújtásnyira
Mobilis Saxophone Quartet és Selejlo Erzsébet

Zeneakadémia saját produkció. Zeneakadémia Jegyutalvány és Zeneakadémia Szabadfelhasználású Jegy felhasználható.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 30. kedd, 19:00

Vivaldi: Koncertnyitány
Ligeti: Hat bagatell
Theodor Burkali: Decoder
Dubois: Quatour
szünet
Thierry Escaich: Le Bal
Karen Street: Tango
Planel: Burlesque
Piazzolla: Café 1930
Mobilis Saxophone Quartet: Michael Krenn (szopránszaxofon), Janez Ursej (altszaxofon), Yukiko Krenn (tenorszaxofon), Goran Jurkovic (baritonszaxofon)Seleljo Erzsébet (szaxofon)

A szaxofonkvartett egyre népszerűbb klasszikus zenei felállás, mely az elmúlt években világszerte teret hódított magának. Ausztriában a 2009-ben alakult Mobilis Saxophone Quartet a formáció egyik úttörője, az együttes valamennyi tagja más-más nemzetiségű kiváló szólista. A különböző kulturális gyökereknek köszönhetően repertoárjuk igen széles, a szaxofonkvartettre írt kompozíciók mellett számos klasszikus repertoárdarab átiratát is magába foglalja. 2011-ben jelent meg díjnyertes debütáló albumuk, a következő években pedig két teltházas koncertet adtak a Bécsi Musikvereinban. Zeneakadémiai koncertjükön Seleljo Erzsébettel is színpadra lépnek, aki a londoni Royal College of Music és a bécsi Konservatorium Privatuniversität Wien növendékeként végezte klasszikus szaxofon tanulmányait. Műsorukat a nyitó Vivaldi-mű mellett 20. századi és kortárs szerzők népszerű, könnyedebb műveiből állították össze.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

zenés átirat két részben

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Kövessen minket!


További ajánlataink


akár -20%
Az öldöklés istene / Yasmina Reza / a Kultúrbrigád előadása Jegyvásárlás

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!