Program


Miro Gavran: A BABA -  zenés vígjáték 2 felvonásban -  BAKtors Produkció előadása

Miro Gavran: A BABA - zenés vígjáték 2 felvonásban - BAKtors Produkció előadása

Gavran: A Baba című darabjában, ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet. És ha az élőben csalódik, nincs más, mint a gép, amely gombnyomásra parancsot teljesít, és pont arra tervezték, hogy társ legyen. De mi van akkor, ha ez az intelligencia rájön, kik is vagyunk, és ki Ő?

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 9. szombat, 20:30

Miro Gavran: A BABA
játék 2 részben
BAKtors Produkció előadása
            
Gavran: Horvát próza- dráma és versíró. 1983-ban vált ismerté, „Kreon Antigonéja” drámájával. Műveit 40 nyelvre fordították. Darabjai központi témái: a politikai manipuláció, a bibliai személyek, férfi-női kapcsolatok. A Baba című darabjában, ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet. És ha az élőben csalódik, nincs más, mint a gép, amely gombnyomásra parancsot teljesít, és pont arra tervezték, hogy társ legyen. De mi van akkor, ha ez az intelligencia rájön, kik is vagyunk, és ki Ő? És mi történik, amikor saját magunkkal szembesít? Az ember társra vágyik, és a gép is.

Helyfoglalás érkezési sorrendben
Esőnap: július 10. vasárnap 20:30 óra

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!