Program


MINIKÉPEK – KÉPPÁROK

MINIKÉPEK – KÉPPÁROK

A Magyar Festészet Napja történetének szerves része a Miniképek kiállítás, melyre évről-évre mintegy száz festő kap meghívást, akiknek egy 20 x 20 cm méretű (vászon) képet kell készítenie.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A koncepció kezdettől fogva az, hogy a kiállítás széles kitekintésben mutasson be festői törekvéseket, magas művészi minőséggel.  A szemléletbeli és technikai sokféleség látványos eseménnyé teszi a kiállítást, melynek indulása óta Zöld Anikó festőművész a kurátora.

Eddig több kiállítóhelyen volt látható a kiállítás, s ebben az évben két helyszínen rendezhető meg, a Vigadó Galériában és a Vizivárosi Galériában. Az így biztosított terek lehetőséget adnak arra, hogy az eddigi koncepción kis módosítás történjék. Ezúttal minden résztvevő két képet állít ki, s  a kiállítások Képpárok címet kapták. A két kép festése összetettebb alkotói feladat, a két képnek lehetnek összefüggései vagy éppen ellentétei. A két kép mélyebben fejezhet ki egy-egy festői programot. 

Szervező: Magyar Festészet Napja Alapítvány

Támogatók: Magyar Művészeti Akadémia, Belváros-Lipótváros V. kerületi Önkormányzat

Ajánlatunk


Janikovszky Éva eddig színpadon soha be nem mutatott könyvei alapján, először színpadon: a születéstől a kiskamaszkorig az élet minden nyűge.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!