Program


Mini-Fesztivál • 4.1 / CAFe 2019

Mini-Fesztivál • 4.1 / CAFe 2019

A Magyar Zeneművészeti Társaság 1989-ben rendezte első kortárs zenei hangversenysorozatát, a Mini-Fesztivált, melyet Durkó Zsolt azzal a céllal alapított, hogy fórumot teremtsen a különféle szemléletű és magas művészi értéket képviselő nemzetközi és hazai alkotásoknak.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 15. kedd, 19:30

Mini-Fesztivál • 4.1

Emszt András: B Lines – ősbemutató
Baqais Ádám: Változások – ősbemutató
Virágh András Gábor: Triptyque – ősbemutató
Zámbó Jonatán: Metamorphoses – ősbemutató
Matuz Gergely: MAGIS – ősbemutató
Kecskés D. Balázs: Partita
Kocsár Miklós: 3. fúvósötös

Közreműködik: Osztrosits Éva [1, 4] – hegedű, Matuz Gergely [3, 5] – fuvola, Kovalszki Mária [3], Lajkó István [2, 6], Szőcs Kristóf [1, 4] – zongora, Budapest Fúvósötös [7]
A fúvósötös tagjai: Duleba Lívia – fuvola, Kiss Katalin – oboa, Szűcs Péter – klarinét, Mohai Bálint – fagott, Farkas Tamás – kürt

A Magyar Zeneművészeti Társaság 1989-ben rendezte első kortárs zenei hangversenysorozatát, a Mini-Fesztivált, melyet Durkó Zsolt azzal a céllal alapított, hogy fórumot teremtsen a különféle szemléletű és magas művészi értéket képviselő nemzetközi és hazai alkotásoknak.
Durkó Zsolt egy alkalommal így beszélt az új zene jelentőségéről és az ismeretlen világok szépségéről: „Az alkotóművészet ösztönszerű lényegéhez tartozik a megújulás képessége. Így a pontatlan sejtés, kétely, képzelődő hallucináció, mely a felfedezés lendületében talál utat – nélkülözhetetlen.”
A Mini-Fesztivál évről évre lehetőséget biztosít a legfiatalabb zeneszerző-generáció bemutatkozásának. Idén Emszt András, Baqais Ádám, Virágh András Gábor és Zámbó Jonatán műveivel találkozhatunk, 2019-ben mindannyian Kodály Zoltán zenei alkotói ösztöndíjban részesülnek.

A Magyar Zeneművészeti Társasággal közös program.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

zenés party két részben

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!