Program


MineCinema - Normál jegy

MineCinema - Normál jegy

A MineCinema csapata immáron 7 éve kalauzolja el vendégeit hamisítatlan Minecraft kalandokra. A Minecraft világában játszódó filmeket népszerű hazai tartalomgyártók írják, rendezik és szinkronizálják 2015 óta. Rendezvényeinken a program elengedhetetlen része a youtuberekkel való találkozás, dedikálás és fotózkodás is.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 10. vasárnap, 9:00

A MINECINEMA BUDAPESTRE LÁTOGAT!

Várunk minden kedves érdeklődőt április 10-én a Lurdy Moziban . Ez alkalommal a jubileumi, tizedik MineCinema film tekinthető meg azaz a „Szupermenők”. 

A résztvevők találkozhatnak Sajt32, Perky Parrot, Baluka,ZsombeyHD, Walrusz és Palotás Adél. A NORMÁL programok 9:00 órakor veszik kezdetüket, a megváltott jegyekkel történő beregisztrálásra 8:00 órától lesz lehetőség. A rendezvény legkésőbb 11:00 órakor ér véget. 

A filmet ungdani és LatinPapucs írták és rendezték, szereplői pedig a hazai YouTube közösség népszerű videósai, egészen pontosan OwnMcKendry, Sajt32, Baluka, zsombeyHD, Chabinho, Walrusz, Alex Gaming, PerkyParrot, iDark valamint megszólal a MineCinema képregények alkotója, Palotás Adél, illetve Guba ’Tony’ Tamás szinkronszínész is.

HOGY MIRŐL IS SZÓL A „SZUPERMENŐK”? 

Szikra és barátai hétköznapi, általános iskolás gyerekek, akik suli után a Szupermenők csapataként igyekeznek jobbá tenni a világot, ám egy nap - a nagyhatalmú Parancsblokk segítségével - természetfeletti erőkre tesznek szert. A sors összehozza őket CineManussal, MineBudapest közkedvelt szuperhősével, ekkor pedig nekik is igazi szuperhőssé kell válniuk, hogy együtt megállítsák az apokalipszist.

A programon csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet részt venni. 

Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten, a jegy.hu-n, vagy a több mint 400 fizikai értékesítőhelyen országszerte. A fizikai értékesítőhelyek listája: www.jegy.hu/jegyirodak

A jegyek limitált számban kaphatóak, így minden érdeklődőnek javasoljuk, hogy mihamarabb szerezze be a jegyét, hiszen évről-évre nagyobb az érdeklődés a rendezvény iránt.

A helyszínen velünk tart a Cretorok.hu webáruház is, ahol lehetőség lesz különleges MineCinema termékek beszerzésére! 

Amennyiben a Covid19-re vonatkozó Kormányrendelet változik és védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérőre lesz szükség (jelenleg nincs), akkor a szülőknek lehetősége lesz védettségi igazolvánnyal rendelkező kollégáinkra bízni gyermeküket egy nyilatkozat kitöltésével, így részt tud venni gyermeke a rendezvényen.

 A program elején természetesen lesz lehetőség bekísérni őket a moziba és a teremben is lesznek teremfelügyelő kollégák, akik tudnak segíteni a gyerkőcöknek, ha szükséges.

A legfrissebb információkat social felületeinken tesszük közzé, így érdemes minket követni facebook-on és/vagy instagrammon.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Janikovszky-est vaksötétben / avagy a lemez két oldala

MiMozink Lurdy - Terem 1.

Egy egyedülálló képzeletszínházat élvezhet a közönség. "A lemez két oldala" címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!