Program


MineCinema - Normál

MineCinema - Normál

Újra itt a MineCinema! Hiszitek vagy sem, már hatodik alkalommal van lehetőségetek megtekinteni a hazánk kedvenc MineCraft filmjét, kedvenc videósaitokkal a főszerepben. December 2-án és 3-án a Lurdy Moziban a résztvevők találkozhatnak zsDavval, DoggyAndival, BENIIPOWával, IceBlueBirddel, luckeYval, Geryvel, Balukával, OwnMcKendryvel, Anettel és Ancsával.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 3. vasárnap, 15:00

A Lurdy Mozi 1-es termében a duplán számozott székek páros helyeket jelölnek.

Ezen felül részt vehetnek velük közös játékokban, készíthetnek velük közös képeket, ráadásul menő Minecraftos cuccokat is vásárolhatnak a helyszínen.

És hogy milyen lesz a MineCinema hatodik filmje?

Középpontban nem más lesz, mint a végtelen kalandokkal teli űr. Egy ilyen kaland vár a kristály vadászra és a robot segédjére. Furcsán alakulnak a dolgok egy tartozás miatt és a két jómadárnak egy falusi leánnyal az űr másik szegletébe kell eljutniuk. Ám nyomukban a kozmosz maffia és egy furcsa szekta, akik valamiért nagyon nem akarják, hogy eljussanak főhőseink a céljukhoz. De, hogy vajon ki is lehet a kristály vadász? Vagy hogy mi lesz a bonyodalom vége? Az csak a film végén derül majd ki.

A normál jegyes vetítések december 3-án vasárnap kerülnek megrendezésre. Amennyiben normál jegyet szeretnél vásárolni a rendezvényre lehetőséged van megnézni a MineCinema legújabb filmjét, majd részt vehetsz egy dedikáláson, ahol találkozhatsz, fogózkodhatsz és aláírásokat gyűjthetsz be kedvenc videósaidtól.  Normál előadásból az alábbi két turnus fog indulni:

-         11:00 – Regisztráció kezdete: 9:30-tól

 -         15:00 – Regisztráció kezdete: 13:00-tól

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel tudod megtekinteni! Az eseményen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte.
A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak - A jegyek limitált számban kaphatók.

A Lurdy Moziba az McShop is ellátogat velünk, így lehetőséged van különleges Minecraft termékeket beszerezni, sőt a mozi büféjében egyedi MineCinemás menüre tudsz majd szert tenni.

Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj a info@minecinema.hu email címre nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket hétköznaponként 9-17 óra között a +36-20- 210-9929 telefonszámon!
Tarts velünk Te is barátaiddal!

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Eric Lee-Magic Show-Francia vendégjáték

Fővárosi Nagycirkusz

Március utolsó hétvégéjén a francia Eric Lee az illuzionisták vérbeli fenegyereke, a négy alkalommal látható Magic Show című műsorában megmutatja…

Habár remekmű, nem véletlen, hogy eddig csupán kétszer mutatták be. Zavarba hozza a nézőt, mert olyan tabukat tör meg, melyekről…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!