Program


MineCinema Miskolc - VIP jegy

MineCinema Miskolc - VIP jegy

Mi is az a MineCinema? Egy igazi MineCraft film, MineCraft videósok szereplésével és rendezésével. Miskolcon, február 22-én a Tudomány és Technika Házában (3529 Miskolc, Görgey Artúr u. 5.) most a MineCinema kilencedik részét láthatják a résztvevők. Ezenfelül találkozhatnak zsDavval, Jánosik Gergővel, Balukával és OwnMcKendryel.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 22. szombat, 11:00

A MineCinema visszatér Miskolcra.

De hogy mi is a MineCinema?  Egy igazi MineCraft film, MineCraft videósok szereplésével és rendezésével. Miskolcon, február 22-én a Tudomány és Technika Házában (3529 Miskolc, Görgey Artúr u. 5.) most a MineCinema nyolcadik részét láthatják a résztvevők. Ezenfelül találkozhatnak zsDavval, Jánosik Gergővel, Balukával és OwnMcKendryel.

Várunk minden kedves nézőt sok szeretettel, aki kíváncsi egy hamisíthatatlan MineCraft kalandra. Látogatóink a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezenfelül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetés programokkal is várjuk. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a jegyek iránt!

A filmben ismét a hazai YouTube közösség legnépszerűbb videósai szerepelnek, Ők pedig nem mások, mint zsDav, Doggyandi, IceBlueBird, Jánosik Gergő, Walrusz, luckeY, Uborcraft, Sajt32, Ownmckendry, Baluka, zsombeyHD.

A kilencedik film címe „Simlis banda”. Homok Birodalom és Gravelia vezetői hosszú háborúskodás után arra a döntésre jutnak, hogy elássák a csatabárdot, és végleg békét kötnek egymással. A béketételt egy szimbolikus smaragd ajándékozásával teszik meg, ám az ékes követ útközben egy ismeretlen banda eltulajdonítja. A smaragd eltűnése nagy viszályt kavar Homok birodalomban, hiszen ha az nem jut időben célba, felbomlik a kialakuló béke. Három fiatal vállalkoztak arra a feladatra, hogy visszaszerzik a békére szánt smaragdot, és eljuttatják Gravelia népéhez, mielőtt egy újabb háború kezdetét venné és a pusztulás szélére sodorná a birodalmakat. 

Igazán érdemes VIP jegyet vásárolni, hiszen plusz programokon vehetnek részt a videósokkal karöltve azok akik ezzel a jeggyel rendelkeznek, sőt minden VIP jegyet vásárló vendégünk egy egyedi MineCinema képregénnyel is gazdagodik további MineCinema ajándékokon kívül. A VIP program 11:00-kor kezdődik és 10:00-tól lehet beregisztrálni erre a turnusra. 

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte.
A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak - A jegyek limitált számban kaphatók.

Ismét velünk lesz McShop így lehetőség lesz különleges Minecraft termékeket beszerezni.

Találkozzunk ismét a MineCinemán!

Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!