Program


Milyen a magyar, ha szeret? – Csernus Imre megmondja!

Milyen a magyar, ha szeret? – Csernus Imre megmondja!

A szerelem örök rejtély, mindig érdemes róla beszélni! Nincs, akit ne izgatna, miért és hogyan szeretjük épp azt az embert, akit. Bár egyetemes érzés, mégis másként éli meg a nő és másként a férfi.
De vajon milyen a magyar férfi és nő, amikor szerelembe esik?…Merthogy vannak bizonyos társadalmi jellegzetességek a párkapcsolatokban és ezzel a szerelemben is.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 5. kedd, 19:00

Vajon miben különbözünk mi, amikor szeretünk?… Hogyan gondolkodik a magyar férfi a nőkről és hogyan viszonyul a magyar nő a férfiakhoz? Mennyivel alkalmazkodóbb, vagy épp nyitottabb, mint más kultúrákban?...
Egyáltalán, hogyan kezeljük mi, kis hazánkban a párkapcsolati konfliktusokat? Mennyire vagyunk tudatosak, vagy épp tanultak e téren?
…És talán érdekes lenne azt is megtudni, mi történik a magyar hálószobákban…

Izgalmas kérdések, melyek nem maradnak válasz nélkül, hiszen december 5-én jön Csernus Imre és megmondja!

A tőle megszokott, olykor nyers, de mindenképp egyedi őszinteséggel, pikírt humorral és persze pikáns részletekkel fogja elénk tárni a nagy magyar valóságot!

Így hát, ha szeretnéd tudni, milyen a magyar, ha szeret, gyere el a Randivonal és a Duals Társkereső szervezésében megrendezésre kerülő, év végi Csernus estre!
Az élmény különleges lesz, majd meglátod, hiszen a szervezők szándéka szerint Csernus doki minden puskaporát elsüti, legalábbis ami a párkapcsolatok és a szerelem témakörében csak betárazható.

”Az elmúlt években a társkeresők és a kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyók számára szervezett előadásainkkal szinte mindenkit megszólaltattunk, akit a szakmában csak érdemes. Mégis küzdöttünk egyfajta hiányérzettel, hiszen Csernus doktor kicsit talán polgárpukkasztóan őszinte, ám szakmailag tökéletesen hiteles látásmódja még hiányzott a palettáról. Úgy gondolom, Imre év végi előadása méltó módon zárja majd ezt az évet számunkra. Személy szerint már alig várom!” (Weiler Péter, a Randivonal.hu vezetője)

”Csernus Imrével évekkel ezelőtt találkoztam először. Még útkereső voltam a pszichológiában és mit mondjak?… A meghökkentő enyhe kifejezés mindarra, amit a beszélgetésünk kapcsán éreztem. Olyasmit mondott, amit azóta sem hallottam senkitől. Így hát különösen örültem, hogy elfogadta felkérésünket, mert ahogy a közönségnek is lehetősége lesz rá, én is készülök egy kérdéssel, s bízom benne, hogy Csernus megmondja! ” (Bús Tímea, a Duals Társkereső vezetője)

Cím: Milyen a magyar, ha szeret? – Csernus Imre megmondja!

Időpont: 2017. december 5. 19 óra

Helyszín:
Villányi úti Konferenciaközpont
1114 Budapest, Villányi út 13.

Belépő:
3500 Ft/fő

Páros belépő:
6000 Ft/ 2 fő

További információ:
Duals Társkereső Iroda
e-mail: info@duals.hu
Tel: 06 30 508 18 17

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Varnus Xaver karácsonyi orgonakoncertje a Zeneakadémián

Zeneakadémia, Nagyterem

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot.

DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!