Program


Middlemist Red

Middlemist Red

A hazai rock szcénában egyedülálló és rendkívül tehetséges fiatalokból álló csapat a Middlemist Red ad különleges ünnepi koncertet a Trafóban.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 27. szerda, 20:00

A Middlemist Red az atmoszférikus és pszichedelikus rock hangzásainak egyvelegében találta meg új hangját, mely egyszerre mutat tiszteletet a műfaj teremtőinek, egyben újraértelmezi azt egy 21. századi környezetben.
Volt már lehetőségük játszani olyan zenekarok előtt, mint a Preoocupations (ex-Viet Cong), Black Lips vagy a Wooden Shjips. De volt közös fellépésük a Pauw-val, Carnival Youth-szal, Disraeli Gears-szel is. A tagok változatos műfajokból merítik inspirációjukat, ám a legjobban a The Doors, a The Horrors és a Tame Impala hatása érződik a kész anyagokon.
A Ripple Soul névre keresztelt második albumuk 2016 november végén debütált. Az új lemez elsőre újszerű lehet, de az ismerős dallamok hamar visszahozzák a hallgatót, míg a friss szereplőként megjelenő szintetizátorok még magával ragadóbb atmoszférát adnak a hangzásnak.
 
A Middlemist Rednek 2014-ben fordult nagyot a világ, mert akkor nyerték meg a Deezer nemzetközi tehetségkutatóját. Azóta az összes jelentős hazai fesztivál szinte állandó meghívottjai, rajongóik tábora pedig egyre csak sokasodik.
 
Nóvé Soma - ének, gitár / vocal, guitar
Papp Dávid - gitár / guitar
Ürögdi Ábel - dob, vokál / drums, vocal
Deli Soma - basszusgitár, vocal /  bass guitar, vocal

Ajánlatunk


„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely sehogy sem akar elfakulni bennem.." - Hunyady Sándor, író

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!