Program


Mi ez a cirkusz? Másképp! – Pillants be a Recirquel világába! (Film + Színház – gyerekeknek) / SÁTOR

Mi ez a cirkusz? Másképp! – Pillants be a Recirquel világába! (Film + Színház – gyerekeknek) / SÁTOR

Különleges találkozásra invitálja közönségét a Recirquel. Miközben filmvásznon a nézők szeme elé tárul az újcirkusz-társulat története, a valóságban is megelevenednek a film főszereplői, a Recirquel artistái.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 28. csütörtök, 16:00

A Cirkusz az Éjszakában című előadás erre az alkalomra összeválogatott jelenetei, valamint a Mi ez a cirkusz? című film részletei lesznek láthatók, hogy a nézőket a Recirquel világába kalauzolják.
Négy évvel ezelőtt a Cirkusz az Éjszakában premierjével, a Müpa Fesztivál Színházában kezdődött a csapat sikersorozata. Ez az első találkozás az álmokról mesélt a nézőnek: az emberiség ősidők óta áhított vágyának beteljesítése, a repülés tudományának elsajátítása ihlette. Azóta valóra válni látszik egy másik álom, hiszen négy újabb produkció és megannyi hazai fellépés mellett a Vági Bence vezette társulat mára a nemzetközi kulturális színtér állandó vendége.
A Mi ez a cirkusz? című film az első magyar újcirkusz-társulat nem mindennapi életébe enged bepillantást. Halász Glória és stábja éveken át követte a csapat hétköznapjait, lencsevégre kapva a próbaterem küzdelmes óráit és a siker felemelő pillanatait egyaránt. A hazai mozikban 2017-ben bemutatott, több mint három éven át forgatott film úgy mutatja meg a levegő ifjú hőseit, ahogyan egyébként sosem láthatjuk őket. Megtudhatjuk, hogy a közönséget ámulatba ejtő artisták a hétköznapokban valójában ugyanolyanok, mint mi: félelmeik vannak, fájdalmak gyötrik őket és szeretnek álmodni - például egy saját, mesebeli cirkuszról.


Korosztály: 4- év

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!