Program


Mennyei hang!
6

Mennyei hang!

Peter Quilter: MENNYEI HANG!
vígjáték két részben
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 15. szombat, 15:00

Florence Foster Jenkins, a világ legrosszabb operaénekesnője a főszereplője Peter Quilter egyszerre vidám és megható vígjátékának. Ám hiába ő a legrosszabb, a hangversenyeire mégis minden jegy elkel. Mert igaz, hogy a kijövő hanggal is baj van, ráadásul se ritmusérzéke, se hallása, de mindehhez olyan áradó szeretet, báj társul, olyan erős hit a zene felemelő, nemesítő hatásába – hogy népes rajongótábora imádja Florence-t. Rossz énekes eddig még soha nem volt ilyen szeretetreméltó. Az angol Peter Quilter 2005-ben írt komédiája a világ több mint húsz országában színpadra került már, több millió jegyet adtak el rá.

A főszerepben Meryl Streeppel a filmváltozat is elkészült 2016-ban.
A Játékszínben Bánsági Ildikó szólaltatja meg az istenien rossz énekesnőt, mellette a rajongó férjét Gálvölgyi János, a készséges zongorakísérőjét pedig Szemennyei János kelti életre.

Bemutató: 2018. április 28. szombat, 19.00 óra

Fordította: Galambos Attila

 

 

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!