Program


Megtettem, mert hittem magamban - Szőnyi Ferenc egészestés előadása

Megtettem, mert hittem magamban - Szőnyi Ferenc egészestés előadása

Szőnyi Ferenc ultratriatlon világbajnok, többszörös rekorddöntő és Spartathlon teljesítő, aki 172 ironmanen van túl, megnyert 10x-es és 20x-os ironmant és a 480 km-es Himaláyai futóversenyt, átkerekezte kétszer Amerikát, Budapesten egészestés előadásban meséli el élményeit.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 8. szombat, 16:00

Ismerd meg testközelből a világbajnokot!
Szőnyi Ferenc első egészestés Budapesti előadásán 12 szerelmes év álmáról, sportról, kitartásról, alázatról  büszkeségről, fájdalomról és szépségről.

Szőnyi Ferenc ultratriatlon világbajnok, többszörös rekorddöntő és Spartathlon teljesítő, aki 172 ironmanen van túl, megnyert 10x-es és 20x-os ironmant és a 480 km-es Himaláyai futóversenyt, átkerekezte kétszer Amerikát, Budapesten egészestés előadásban meséli el élményeit.

Meghívott vendégelőadók:
*KOKO Kovács István olimpiai és világbajnok ökölvívó, aki az utóbbi években kapott rá a triatlon ízére

*Maráz Zsuzsanna, többszörös női Spartathlon bajnok ultrafutó.

A résztvevők BioTechUSA ajándékcsomagot kapnak, és relikvia tombola is lesz.
A rendezvény támogatója: BioTechUSA

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!