Program


MÁV Unokák/3.  11:30

MÁV Unokák/3. 11:30

Műsor
Együtt zenélünk – 1. a parafónia zenekarral
Műsoron Vivaldi, Bach, Albinoni, Pachelbel, Haydn, Beethoven, Csajkovszkij, Grieg, Scott Joplin és Kodály Zoltán művei.

Közreműködik: Parafónia Zenekar
Műsorvezető: Székely Edit
Vezényel: Fabényi Réka

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 6. szombat, 11:30

A Parafónia Zenekar fogyatékkal élő gyermekek zenei foglalkoztatása céljából alakult 1995-ben, Vető Anna vezetésével. Közismert a zene óriási fejlesztő hatása minden gyermek számára, ez a hatás az értelmileg sérült embereknél még sokkal fontosabb. Minden tevékenységben, az iskolai oktatás során és felnőtt életükben is eredményesebbek lesznek, és ami a legfontosabb, az énekléssel, hangszerjátékkal átélhetik a zenélés örömét. Ebben a tevékenységben nagy segítség volt egyrészt a híres zeneszerző, a német Carl Orff által kifejlesztett ütőhangszerek sokasága és a Heinrich Ullrich gyógypedagógus által kidolgozott „színes kottarendszer.” Az együttes neve, amelyet 2003-ban vett fel, a latin „para” (kicsit különböző) és „fónia” (együtthangzás) szavakból állt össze. A zenekar rengeteg fellépéssel büszkélkedhet, rádió- és tévéfelvételek, rangos fesztiválok vendégei voltak, felléptek a Zeneakadémián, a Müpában, jártak több országban. Vezetőjük, Fabényi Réka, ének-zene tanár. Műsorukat a klasszikus zene kimeríthetetlen kincsestárából állítják össze, de szerepelnek benne régi korok, illetve különböző népek táncai is. Közös hangversenyünkön az együttes saját repertoárjából mutat be válogatást, majd közösen muzsikál a MÁV Szimfonikusok zenészeivel is.

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!