Program


MásKÉP Zenekar - Versek ihlette zenék, versekre írt dallamok

MásKÉP Zenekar - Versek ihlette zenék, versekre írt dallamok

MásKÉP Zenekar – versekre írt zenék, versekre írt dallamok Weöres Sándor, József Attila és más költők nyomában. Kárpát-medencei, ír, bolgár,
balkáni, afrikai és orientális hangzásvilágú, a jazz és a kortárs pop elemeivel ötvözött örömzene.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 22. szombat, 19:00

A MásKÉP zenekar a versmegzenésítés műfajának fiatal, dinamikus képviselője.

A műfaj hagyományait csak részben követve, definíciójuk szerint inkább versek által ihletett

zenék, mintsem versekre írt dallamok alkotják a repertoárjukat. A zenekart tagjai azzal a céllal alapították, hogy kedves költőik - köztük József Attila és Weöres Sándor - versein keresztül mondják el azt, hogy látják, mit gondolnak és miként érzik magukat a világban. Versmegzenésítéseik így személyessé, egyedivé és hitelessé válnak.

A zenekar neve is a saját, egyéni megszólalást tükrözi. A kompozíciókban, melyekben az improvizáció is fontos szerepet kap, számos zenei hatás és műfaj kapaszkodik össze. A hangzás főleg a kárpát-medencei, az ír, a bolgár, a román, a balkáni, az afrikai és az orientális zenei hagyományból táplálkozik, de a végleges zenei szövet a jazz és a kortárs pop elemeivel gazdagodva áll össze. Szólistáik eltérő stílusa, hangszíne, előadói megközelítése és az összetett zenei struktúra teszi egyedivé, műfaji és stílusbeli korlátok nélkülivé a MásKÉP hangzását.

2011. évi megalakulásuk óta számos koncert kapcsán váltak egyre népszerűbbé. Koncertjeiket a modern zenei hatások és a tradíciók igényes ötvözete jellemzi. Fellépéseik a virtuóz, improvizált hangszerszólók és pergő ritmusok által önfeledt, könnyed és sokszor a közönséget is megtáncoltató örömzenévé válnak.

Kösse össze ezen a kellemes nyári estén a koncert élményt egy finom vacsorával a Napfényes Rendezvényterem felett található Napfényes Étteremben (Veres Pálné és Curia u. sarok). Egy parkolással színház és vacsora. Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket.
A Rendezvényterembe belépés a Curia u. 2 felől.

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!