Program


Marilyn-románcok
4

Marilyn-románcok

I.W. Scott: MARILYN-ROMÁNCOK
fordította: Rónay Péter
zenés, életrajzi játék
16 éven felülieknek!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 20. szombat, 19:30

A világ leghíresebb filmszínésznője, az 50-es, 60-as évek szex-szimbóluma (még ma is az) - azok után begyógyszerezve, részegen botrányt csinál egy luxusszálló megnyitóján - eszméletlen állapotban egy new yorki pszichiátriai klinikára kerül. A klinika főorvosa, a nagytekintély pszichiáter (akit egyébként nem látunk a darabban), egy 3 napos vizsgálat során megpróbál fényt deríteni azokra a magánéleti titkokra, amelyek ezt a csodálatos szépségű és tehetségű nőt állandóan öngyilkossági kísérletekbe sodorták, s amely titkokra a világ máig is kíváncsi. Az analízisben Marilyn olykor drámai, gyakran mulatságos jelenetekben megidézi azokat a (egyébként mind komoly képességű és világhírű) férfiakat, akik meghatározó szerepet töltöttek be életében. Megismerhetjük második férjét, Joe Di Maggiot, Amerika leghíresebb baseball-játékosát. Be leszünk avatva Arthur Millerrel, a világhírű drámaíróval végigkínlódott házasságába, felbukkan a máig jól ismert, francia sztár: Yves Montand, és a legnagyobb hódítások: Jack és Bobby Kennedy. S hogy létezhet-e megoldás, erre a zaklatott, sok-sok tragédiával telített életre? Nos, ezt a darab végén, egy meglehetősen váratlan fordulattal, maga a színésznő kínálja majd fel. 1962. július 30-át írunk. Marilyn 5 nap múlva halott!

A hiteles dokumentumokon alapuló színpadi játékot nyolc, Marilyn által sikerre vitt, dal szövi át, foglalja keretbe. Ezeknek legnagyobb része először hangzik el magyar színpadon, magyarul.

Magyarországi bemutató: 2016. szeptember 24. 19:30 ó. Fészek Művészklub

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!