Program


Marci, a Harcimaci kalandjai

Marci, a Harcimaci kalandjai

Ha tetszett a Kung-Fu Panda rajzfilmen, nézd meg a Harci Macit, ÉLŐBEN!
Harcművészetekre épülő, zenés mozgásszínház, mesejáték.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 3. péntek, 18:00

Egy történet, ami arra biztat, hogy valósítsuk meg álmainkat, miközben megélünk egy kiveszőfélben lévő értékrendet.

Egy mese, amiben a régi kínai klasszikus irodalom, harmóniában összeolvad, a mai vicces szlenggel.

Hol volt, hol nem volt, réges-régen egy messzi-messzi galaxisban, a kerek erdő mélyén, Marci ki guvadt szemmel bámulja, a Kung-Fu panda kalandjait, és rádöbben, hogy ő szeretne lenni a legnagyobb harcos. El is indul, hogy megkeresse a legjobb és leghatásosabb harci művészetet, és az életfát, aminek tövénél lehet megtalálni, a legnagyobb bölcsességeket.

Útja során, találkozik a nagyképű, de gyáva sassal, aki gyors, dinamikus, és rugalmas, az önző barátságtalan, sáskával, a lusta, de erős tigrissel, a Jáde gyűrűlépéses mandarin kacsarúgást tudó, na, jó, azt is jól tudó, Kínai fehér daruval, aki, hiú, beképzelt, és megtanítja még a közönséget is………….
A hazudós majommal, aki jól forgatja a láncos botot.

A történet végére, mindenki rendes, kedves lesz, és összefognak, a fő Gonszi ellen, egy Hong-Kongi filmbe illő jelentben, mindenki meg kapja, ami neki jár.

A hagyományos kínai oroszlán tánc, ugyan úgy helyet kap a darabban, mint a számos harcművészeti eszköz használata, mindezt, harcművészeti világbajnokok, mutatják be, saját zenei összeállításra.

Nem vagyok lusta, csak pihenek egy kicsit, mielőtt elfáradnék!
Tigris
Teljes tisztaságos nevén: alpesi balzsamtapintású, igazán lágy és puha szőrű, rettenthetetlen sárkány szívű, farkas kegyetlenségű, tiszta szelő hegyi barlangi tigris.

Ajánlatunk


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!