Program


MAPS 2017 (23-24. March)

MAPS 2017 (23-24. March)

A korábbi évben a Ludwig Múzeum által kezdeményezett szakmai találkozó "MAPS" folytatásaként ki kell bővíteni a kortárs műtárgyak megőrzésének elméleti és gyakorlati lehetőségeit. A MAPS 2017 időpontja 2017. március 23-24.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 23. csütörtök, 9:00

Nemzetközi kortárs restaurátorok, művészettörténészek és szakértők bevonásával a gyakorlati megoldásokra fókuszálva egy workshop alapú találkozó létrehozása szükségszerű.

A mozgóképek és a digitális tartalmak mindennapjaink részét képezik, és folyamatos változásban tartják a világot. A művészek tobzódnak a naponta szaporodó, új technikai lehetőségekben, amelyeket tudatosan alkalmaznak munkájuk során, és egyre inkább az összetett műtárgyhordozók és a médiaművészet irányába mozdulnak el. A technológia öregedési folyamata és változásai manapság hétköznapi jelenségnek számítanak, így a hagyományos (konzervatív) műtárgyak restaurálásával ellentétben a médiaművészeti tárgyak romlása gyorsabb, és ráadásul ezek a médiumok is kulturális örökségünk részei.

Ez állandó kihívást jelent a múzeumi gyűjtés és megőrzés szempontjából. Egy közgyűjteménynek egyre inkább szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy erre a problémára hosszú távú megoldást kell találnia.

Egy szakszerű műtárgyvédelmi, digitalizálási, nyilvántartási és dokumentálási stratégia megteremti a műtárgyak megőrzésének hosszú távú feltételeit. Tekintettel arra, hogy az állapotfelmérési és dokumentálási folyamatok adaptálása szükséges folyamat, egy workshop létrehozásához széleskörű szakmai együttműködésre van szükség.

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Kövessen minket!


További ajánlataink


Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!