Program


Manócska B.-Egri Babszem Jankó színház:A legokosabb bárány

Manócska B.-Egri Babszem Jankó színház:A legokosabb bárány

Egri Babszem Jankó Gyermekszínház: A legokosabb bárány

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 15. kedd, 10:00

Kicsinek lenni rettenetesen unalmas dolog! Pláne, ha egy bárány az illető. Senki sem játszik vele, túlságosan elfoglalt mindenki. És ha csak egy cseppet is segíteni akar, csak azt hallja a felnőttektől, hogy: „Te még ehhez kicsi vagy, várj csak, majd ha nagy leszel!” De amikor olyan izgalmas az udvar! Mindenkinek megvan a maga dolga, ami persze a legfontosabb tennivaló a világon, és egy gyerek csak láb alatt van. Ám ha valaki nagyon szemfüles, akkor még így is elleshet egy-két fortélyt ... és ha netán valami veszedelem támad, egy életrevaló barika akár még meg is mentheti a felnőtteket!

A kedvező fogadtatásra talált „Vidám mesék” sikerén felbuzdulva, újabb előadás készül a legkisebbek számára létrejött Aprócska Pódium színpadán. A mostani produkció témája: a felnőttek világa... persze csak kicsiben! A mese nyelvezete és látványvilága úgy lett megalkotva, hogy a lekösse az olyan gyerekek figyelmét is, akik még épp csak most kóstolgatják a színház ízét. A színes, vidám köntösbe öltöztetett jeleneteket, simogatni való állatbábok játsszák, melyeket az előadás végén, meg is ölelgethetnek az apróságok ha kedvük tartja.

 

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!