Program


Manó koncert I. Egy hangszer mind felett - szólóhangszerek (Méhes Csaba&Concerto Budapest)

Manó koncert I. Egy hangszer mind felett - szólóhangszerek (Méhes Csaba&Concerto Budapest)

Zenés ismeretterjesztő sorozat a 3-10 éves korosztály számára. A Concerto Budapest népszerű Manó programja az óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól: ez a játékos, interaktív előadás a körülöttünk lévő világgal és a zene alapjaival ismerteti meg a gyerekeket.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 7. vasárnap, 11:00

MANÓ

Egy hangszer mind felett – szólóhangszerek

Zenés ismeretterjesztő sorozat a 3-10 éves korosztály számára. A Concerto Budapest népszerű Manó programja az óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól: ez a játékos, interaktív előadás a körülöttünk lévő világgal és a zene alapjaival ismerteti meg a gyerekeket.

Házigazda: Iván Gábor, a Concerto Budapest ütőhangszeres művésze
Közreműködik: Méhes Csaba pantomimművész és a Concerto Budapest művészei

A Concerto Budapest zenészei – Iván Gábor művészeti vezetésével és a pantomimművész Méhes Csaba közreműködésével – évről évre zenei utazásra hívják a gyerekeket, akik játszva ismerkedhetnek meg a klasszikus és a népzene, valamint a különböző hangszerek történetével. Az idei évad első koncertjén a szimfonikus zenekar hangszerei mutatkoznak be. A megszólaló zeneművek mind egy-egy szóló hangszert emelnek reflektorfénybe, a zenekar művészei pedig biztosítják, hogy a gyerekek magával ragadó zenei élményen keresztül ismerhessék meg a hangszerek jellegzetességeit, izgalmas karaktereit. A hangszerek, akárcsak egy mese szereplői, a legkülönbözőbb tulajdonságokkal felruházva lépnek színpadra, ahol a zene nyelvén mondják el saját történeteiket. A koncerten az is kiderül, vajon állhat-e „egy hangszer mind felett”, vagy létezhet-e valamilyen rokonság, szövetség is a szólisták között. Akárcsak különleges, nem mindennapi látogatók egy összejövetelen, vendéghangszerként speciális népi hangszerek is megjelennek majd a Manó-koncerten.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!