Program


MAGA LESZ A FÉRJEM!
4

MAGA LESZ A FÉRJEM!

Hazudik-e egy nő? Á, dehogy – legfeljebb csak füllent. De miért? Mert szerelmes vagy csak azért mert az akar lenni… Vagy mert azt hiszi, hogy szerelmes. Vagy mert tetszeni akar. És mit füllent? Hát azt, hogy nincs senkije, szabad… Vagy azt, hogy férjnél van… Mindegy, csak a cél a fontos, a szerelem.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 2. vasárnap, 15:00

MAGA LESZ A FÉRJEM!
zenés vígjáték két részben

Nóti Károly „Vacsora Budán” című színdarabját átdolgozta: Nemlaha György
A betétdalok zenéjét szerezte: Márkus Alfréd
A dalszövegeket írták: Halász Rudolf, Márai Lajos, Nádasi László és Nóti Károly

Hazudik-e egy nő? Á, dehogy – legfeljebb csak füllent. De miért? Mert szerelmes vagy csak azért mert az akar lenni… Vagy mert azt hiszi, hogy szerelmes. Vagy mert tetszeni akar. És mit füllent? Hát azt, hogy nincs senkije, szabad… Vagy azt, hogy férjnél van… Mindegy, csak a cél a fontos, a szerelem. A kis füllentésekből azonban nagy kalamajkák tudnak képződni, igazi bohózati szituációk. Mondjuk az, hogy a mit sem sejtő „férj”menyasszonya megtudja, hogy szereleme nős… Vagy hogy a meghódítani akart férfi kérdőre vonja az álférjet, aki persze úriember és nem árulkodik egy hölgyre. A sok füllentésből és komikus szituációból azonban kikristályosodik végül az igazság – a szerelem.

Nóti Károly mesterien, játszi könnyedséggel szövi a bohózati, vígjátéki cselekményt olyan humorral és szellemességgel, hogy hasunkat fogva izgulunk azért, ami – és ezt pontosan tudjuk – elkerülhetetlenül bekövetkezik. Ez pedig a Happy End.

 

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!