Program


Madarat tolláról...

Madarat tolláról...

Süle Zsolt - Szűcs László - Tóth Loon: Madarat tolláról
mesejáték
Bemutató: 2017. február 12.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 20. csütörtök, 15:00

A színház kiemelt feladata, hogy a gyerekeket jóra nevelje: a természet, az igaz barátság, az egészséges önkép – és nem utolsósorban – a színház szeretetére. Erre vállalkozunk, amikor ezt darabot a fiatal nagyérdemű elé kívánjuk varázsolni.
A parkban rengeteg madár él: verebek, galambok, harkályok, rigók, varjak, gólyák és a bölcs Bagoly. Nekik is vannak bánataik, gyötrelmeik, problémáik, örömeik, vágyaik – hasonlóan, mint az embereknek. A kislány madárbarátot szeretne. A kis Feketerigó, nagyon kedveli a Kislányt, a barátja szeretne lenni. De úgy képzeli, egy ilyen nagyszerű barát, mint a Kislány, sokkal különlegesebb barátot érdemel, mint ő… Közben harangoznak, vagy fúj a szél. Vagy mindkettő. És minden megoldódik.

Madarak:Biszak Sára, Holczer Dorka, Molnár Lili, Morvai Emese, Varga Laura, Zab Johanna, Csordás Máté, Gellért Jenő, Hegyi Barnabás, Vincze Csaba, Hunyadvári Ádám, Néninger János

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

BIZARRRRR!

RaM-ArT Színház

Gyere, lépj be a misztikum kapuján, hogy eléd táruljon az a bizarr világ, melyben Lucia kalauzol át egy sokszínű éjszakán.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!