Program


Lóci játszik – Visszatérés a Vajdaságba / HEY, JUNE!

Lóci játszik – Visszatérés a Vajdaságba / HEY, JUNE!

Csorba Lóránt zenekarvezető régi vágyát valósítja meg, amikor fúvósok tekintetében jól álló együttesét egy tamburazenekarral dobja fel, és velük közösen, zenés varázslással magával viszi közönségét szülőföldjére, a Vajdaságba.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 24. szerda, 20:00

Lóci játszik – Visszatérés a Vajdaságba

Lóci játszik:
ének, basszusgitár, gitár    Csorba Lóránt
zongora    Dobozy Ágoston
dob    Fábián Tibor
gitár    Fülöp Bence
trombita    Rácz Dániel
szaxofon    Vadász Gellért

Vendégek:
hegedű - Szabó Attila

Koprive:
kontratambura    Kohuth Miklós
nagybőgő, basszusgitár    Handler András
csellótambura    Harangozó Róbert
brácstambura    Timár Dusán
brácstambura    Steiner Márkó
prímtambura    Filipovits Rajmund

A Lóci játszik zenei időmértékben pillanatok - azaz néhány év - alatt lett a semmiből országosan népszerű zenekar, amely az elmúlt öt évben jószerével pihenő nélkül jutott el 2019 végén megjelent Rózsa utca című, a korábbiaknál is eklektikusabb harmadik lemezéig. Továbbra is képtelenek leállni: Csorba Lóránt zenekarvezető régi vágyát valósítja meg, amikor fúvósok tekintetében jól álló együttesét egy tamburazenekarral dobja fel, és velük közösen, zenés varázslással magával viszi közönségét szülőföldjére, a Vajdaságba.

A vajdasági származású Lóci ugyan régóta Budapesten él, mégis minden nyarát, vagy legalább annak egy részét szülőföldjén tölti, és régi vágya, hogy a fővárost egy vajdasági faluvá változtassa. Ha ez a valóságban nem is sikerülhet, a Lóci játszik ezen a koncerten mindent megtesz, hogy zenévé alakítva adja át ottani élményei hangulatát. Lóciék az urbánus dalokban megbúvó folkos elemeket kibontogatják és mindebben segítségükre lesz Szabó Attila, a Csík Zenekar hegedűse, aki kimagasló tehetség pop- és népzene összeboronálásában, mint azt zenekarának számos Kispál és a Borz- vagy éppen Quimby-áthangszerelése is bizonyítja. A hamisítatlan balkáni ízt pedig az autentikus, húszéves múlttal bíró Koprive Tamburazenekar adja a mulatsághoz. Ahogyan Lóci ígéri: „dalaink ledobhatják a rájuk erőltetett polárdzsekit és legényes táncpárbajt járhatnak, aztán persze némi pálinkázás után úgyis előkerülnek majd a tamburák és a Koprive jóvoltából teljesen autentikus balkáni »lócibuliba« fogunk keveredni.”

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!