Program


Linda May Han Oh

Linda May Han Oh

Linda May Han Oh-t fiatal kora ellenére már a világ legjobb bőgősei között tartják számon, amit mi sem igazol jobban amellett, hogy a Downbeat Magazin kritikusai már 2010-ben a világ legjobb „Rising Star” bőgősének választották, hogy évek óta Pat Metheny állandó társa a színpadon.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 25. csütörtök, 20:00

Linda Malajziában született, Ausztráliában nőtt fel, ahol először zongorázni tanult, majd 15 éves korában egy iskolai zenekar miatt basszusgitárra váltott és főleg Red Hot Chili Peppers számokat játszottak. Zenei tanulmányait Manhattenben fejezte be, ahol többek között Dave Liebman, Rodney Jones és John Riley voltak a tanárai. Jelenleg világszerte vannak mester szakos tanítványai, akiknek a sok turnézás miatt főleg online ad leckéket. Az oktatás mellett az egyik szakmai tanácsadója és fejlesztője a BassGuru oktató applikációnak.

Az elmúlt években a kortárs jazz legnagyobbjaival zenélt együtt, olyanokkal mint Joe Lovano, Vijay Iyer, Dave Douglas, Kenny Barron, Geri Allen és Terri Lyne Carrington.

Budapestre vadonatúj zenekarával érkezik. Műsoruk a legutóbbi, 2017-ben megjelent Walk Against Wind című album dalaiból és új szerzeményekből áll.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Kövessen minket!


További ajánlataink


WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Varnus Xaver karácsonyi orgonakoncertje a Zeneakadémián

Zeneakadémia, Nagyterem

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!