Program


Lelki fröccs - Soma Mamagésa: Új egyensúly – Fordulópont a férfi-nő viszonyában
2

Lelki fröccs - Soma Mamagésa: Új egyensúly – Fordulópont a férfi-nő viszonyában

Mindannyian látjuk azt a hatalmas változást, amit a patriarchális időszak vége hozott valamennyiünk életébe. Nagyon sok szempontból elmondhatjuk: új korszak kezdődött. A nemek viszonyában, kapcsolatában is.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 18. péntek, 18:00

A patriarchális időszak után nem matriarchális jön, a ma tudatosodó embere tudja, érzi, hogy a hatalmi drámák, alá-és fölérendeltség egy ponton már mindenkit lehúz. Így nem lehet fejlődni. Új lehetőség áll előttünk: egy új egyensúly megteremtése, ami rajtunk múlik. A régi minták nagyon sokféle szempontból érvényüket vesztették, az újakat mi teremtjük most. Ehhez tisztázni kell a szerepeket, az azokban való változásokat, mindazt, amit elfojtottunk, ami fáj, amitől félünk, amire vágyunk, sőt, amire kiéheztünk. Rengeteg izgalmas, összegyűjtött adattal mutatom meg a tendenciát, hogy honnan és hova tartunk, és fölvázolom a választási lehetőségeinket, helyzetünket. Férfinak és nőnek egyaránt ajánlom az előadást, hiszen együtt fejlődünk, és hatunk egymásra.

Kövess minket!


További ajánlataink


Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!