Program


Lelki Fröccs - Endrei Judit: Korhatártalanul – 50 után is aktívan

Lelki Fröccs - Endrei Judit: Korhatártalanul – 50 után is aktívan

Endrei Judit: Korhatártalanul – 50 után is aktívan

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 21. péntek, 18:00

„Szenvedélyesen dolgozom azon, hogy az 50 és a 60+-os korosztály ne lemondással, aggodalommal fogadja az idősödés éveit, hanem éppen ellenkezőleg: megőrizze aktivitását, tanulási vágyát. Azokat várom erre a programra, akik hiszik, hogy minden nappal magabiztosabbak, hitelesebbek, életrevalóbbak lehetünk, éppen a korunk által, és próbáljuk kicsit több derűvel megélni az idősödést ma is meg holnap is. De várom azokat is, akikben ott a vágy: ’valahogy másként kellene’, de még nem tudják, hogy kezdjenek hozzá.
A személyes találkozás során a magam példájával és sok hasznos információval szeretném erősíteni a hallgatóságot abban, hogy akárhány évesek vagyunk is, mindenképpen érdemes tennünk magunkért.”

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!