Program


Legyetek jók, ha tudtok

Legyetek jók, ha tudtok

Az 1500-as évek Rómája. Fülöp atya elhagyott gyermekeket nevel egy düle-dező templomban.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 26. szerda, 15:00

Luigi Magni és Bernardino Zapponi filmje alapján magyar színpadra írta: Vajda Katalin

Színmű 2 részben

Az 1500-as évek Rómája. Fülöp atya elhagyott gyermekeket nevel egy düle-dező templomban. Koldulással teremt elő számukra élelmet, ruhát, s min-dent, ami a túléléshez szükséges. Végtelen türelemmel és odaadással terelgeti a nyiladozó értelmeket a helyes irányba. Ez azonban felingerli a sátánt, aki hatalmát látja veszélyben a pap jóságos, alázatos, és szeretettel teljes tény-kedése miatt. Megindul hát az örök rangadó, a jó és a rossz küzdelme. Köz-pontjában Cirifischio, a római utcagyerek. Az ördög számtalan alakban pró-bálja a maga oldalára állítani a kis csavargót, akinek egyetlen lehetősége a helyes úton való megmaradásra Fülöp atya szeretete.
A Néri Szent Fülöp életét feldolgozó olasz filmből készült színdarab igazi családi program, amiben szülők és gyerekek kompromisszum nélkül megta-lálják a maguk szórakozását. S mindannyian magukkal vihetik a mára szál-lóigévé vált mondatot; Legyetek jók, ha tudtok.

 

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!