Program


Legszebb perceink...

Legszebb perceink...

Kósa Klára akadémikus asszony jubileumi kiállítása

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

v„Kiállításaimra mindig örömmel készülök. Tervezek, alkotok, izgulok és megnyugszom, amikor látom az eredményt, gondolataim megjelenését. Boldog vagyok, ha mutathatok az én világom színéből is valamit. Magyar vagyok, mi magyarok ilyen színesek vagyunk, fényesek, ragyogók. Hosszú idő 75 év. De boldog idő! Az évek alatt kitörlődnek a gondok, a rosszak, csak a jóra tudok emlékezni. Életem során rengeteg remek emberrel, művésszel találkoztam, kiállítottam, barátkoztam. Tisztelem, becsülöm, nagyra értékelem, szeretem őket. Szeretnék velük együtt ünnepelni. Fazekasok, kerámikusok, textilművészek, könyvtervező művész, üvegművész, szobrászok, babakészítő mesterek, grafikusok, köztük szabadon alkotók, tanszékvezető egyetemi tanárok: a magyar művészvilág színe-javának egy része. 55 éve alkotok, itt most bemutatom néhány, 55 éve készült alkotásomat és újakat is. 55 művészt hívtam erre az életmű kiállításra, állítsunk ki együtt. Csodálatos emberek, emlékszem találkozásainkra, közös munkáinkra, beszélgetéseinkre. Mindig figyeltünk egymásra, tudtuk, ki mit csinál, tanultunk egymástól és közben a világnak az Isten szőtte szőnyeg színét alkottuk! Mi tudjuk, nincs külön “népművészet” és “magas-művészet”, MŰVÉSZET van és mi művészek vagyunk. Nagy öröm számomra, hogy a Magyar Művészeti Akadémia tagjaként a Vigadóban mutathatom be művész barátaim és a magam csodálatos világát.

Fogadják szeretettel! Gyönyörködjenek!”

Kósa Klára

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Európa Kiadó Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Ismét a Várkert Bazárban koncertezik a nyolcvanas évek kultikus csapata, az Európa Kiadó.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!