Program


Latin Varázs - koncert Szűcs Antal Gáborral és Gál Péterrel
5

Latin Varázs - koncert Szűcs Antal Gáborral és Gál Péterrel

Latin varázs(lat) az egri Nap-völgy Borászat borbirtokán

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 22. péntek, 19:30

Latin Varázs - koncert Szűcs Antal Gáborral

Egy rock gitáros és egy folk rock hegedűs tökéletes fúziója, amelynek eredményeképpen született meg a Szűcs Antal Gábor és Gál Péter közreműködésével alakult formáció.

A két név nem ismeretlen a zene szerelmeseinek: Szűcs Antal Gábor gitárművész számos ismert zenekar – így a Hungária, Latin Duó, Skorpió, Dinamit, Ős-Bikini – tagjaként varázsolta el a nézőközönséget; repertoárja pedig a latin kreációktól kezdve, a rockon át egészen az akusztikus zenéig kiterjed.
Gál Péter pályafutása komolyzenei alapokkal indult. 1990-ig a Kormorán Együttes alapítótagja volt, de közreműködött több élvonalbeli zenekar pályaindításában, mint producer és mint lemezkiadó igazgató.
Megalakulásuk óta, több ízben turnéztak Kanadában és az Egyesült Államokban, továbbá koncerteznek Európa számos nagyvárosában, de természetesen otthonosan mozognak a hazai színpadokon is.

A koncertnek az Egerben található Nap-völgy Borászat és Élménybirtok ad otthont, amely a régió legújabb ékszerdobozaként írta fel magát a térképre. Az egy hektáros borbirtokot a toszkán hangulat és életérzés lengi be, ahol valóban hódolhatunk a dolce vitának. Küldetésük, hogy egy olyan helynek adjanak otthont, ami nemcsak azért különleges, mert a magas minőség a működésük kompromisszumok nélküli alappillére, hanem azért is, mert a vendégeket a legkiválóbb kiszolgálásban részesítik az ottlétük során.

A Borászat zártkerti területen lévő fekvése miatt pontos utca és házszám nem áll rendelkezésre, ezért érdemes a helyszínt Google Maps-et vagy Waze-t használva megközelíteni. Sajnos azonban ezek is hajlamosak jókora kerülőúttal elnavigálni a Borászat területére, ezért legkönnyebben úgy célszerű eljutni a Nap-völgyhöz, ha eljönnek a Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpontig (3300 Eger, Szépasszonyvölgy utca 35.), majd a jobb kézre lévő bekötőúton haladnak 100 métert.

JEGYTÍPUSOK

Normál jegy: mely tartalmazza a koncertre történő belépést és egy pohár Egri Csillag welcome bort.
VIP: mely tartalmazza a koncertre történő belépést és az azelőtti fogyasztást a Nap-völgy gourmet állófogadáson. Az falatkákat és borokat magába foglaló állófogadás kezdete: 18:30.

A helyfoglalás mindkét jegykategória esetében érkezési sorrendben történik; a koncerttér megnyitása: 19:15.

A program 30-80 éves korosztálynak ajánlott és 3 éves kor alatt ingyenes.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!