Program


Lajta múzeumhajó belépő+ Ebédes sétahajózás / Naval and Ship Museum ticket+Lunch&Cruise

Lajta múzeumhajó belépő+ Ebédes sétahajózás / Naval and Ship Museum ticket+Lunch&Cruise

Utazz vissza 150 évet a dunai hadihajózás történetében, ismerd meg az egykori osztrák-magyar hadiflotta egyetlen helyreállított egységét, a világ legöregebb folyami páncélos hadihajóját. Meglátogathatod a Gróf Széchenyi, valamint a Kossuth múzeumhajót, és részt vehetsz egy ebéddel egybekötött sétahajókázáson a Dunán.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 14. vasárnap, 14:00

Utazz vissza 150 évet a dunai hadihajózás történetében, ismerd meg az egykori osztrák-magyar hadiflotta egyetlen helyreállított egységét, a világ legöregebb folyami páncélos hadihajóját, mely 47 évig állt hadi szolgálatban, és végig harcolta az első világháborút. A Magyar Honvédség I. Tűzszerész és Hadihajós Ezredének zászlóshajója az Országház épületénél mutatja be a korabeli hajós életet, fedélzetén végighaladva még a puskapor illatát is érezni lehet.

A Lajta Monitor hadihajó csaknem másfél évszázados hajóteste a szétbontása előtti pillanatban menekült meg a pusztulástól. A néhai hajóhadból az egyetlen, amely eredeti formájában lett visszaállítva. Izgalmas interaktív hajós múzeum – életre szóló élmény mindenkinek. Megelevenedik a történelem.

A múzeumhajó június 2-től szeptember 30-ig a hét minden napján, 10-18 óra között látogatható.

A Lajta Monitor Múzeumhajó fedélzetén található kiállítást audioguide segítségével tekinthetik meg a látogatók.

Lajta múzeumhajó nyitva tartás: 10:00- 18:00
Helyszín: Id.Antal József rkpt.
GPS: 47.5051738,19.0446353,17.28

Az ízletes, nyitott svédasztalos ebéd és a városnéző túra a Dunán, a 7 európai országot összekötő, UNESCO Világörökség részét képező folyón egy olyan élmény, amelyet nem szabad kihagyni! A Duna Budapest két oldalának csodálatos határa, a sima Pest és a kissé dombos Buda elválasztja a várost a belváros 6 hídja alatt. Fedezd fel a fővárost egy városnéző hajókázáson, amelyről a híres látnivalókat és a gótikus, barokk és modern építészetet tekintheted meg.

Programunk egy 1 órás és 30 perces hajóutazást biztosít egy légkondicionált vagy fűtött hajón, beleértve egy nyitott svédasztalos ebédet és két italt. Csónakjaink ételeit Molnárka Péter szakács készítette el, beleértve a különböző magyar ételeket, hideg ételeit, nemzetközi kedvenceket, vegetáriánus ételeket, desszerteket és még sok mást.

Barátságos hostessek elkísérnek téged a találkozás helyéről a dokkig, ami kiindulási és kikötési pontunk egyaránt.

Ebédes sétahajózás kezdete: 14:00
Találkozópont: Duna Palota (1051) Zrínyi utca 5.
Találkozási időpont: 13:30


Az ebédes sétahajózáshoz külön jegy tartozik, amit a Duna Palotában tudnak beváltani a vendégek a program kezdete előtt.

A megvásárolt jegy érvényes a Lajta Múzeumhajó megtekintésére, a Gróf Széchenyi Hajó és a Kossuth Múzeumhajó megtekintésére, illetve a 14:00-kor kezdődő Ebédes sétahajózásra a Dunán.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Kövessen minket!


További ajánlataink


KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!