Program


Ladies & Gentleman - Hegyi Dávid

Ladies & Gentleman - Hegyi Dávid

Ladies & Gentlemen – Hegyi Dávid George Michael estje
ISMÉT EGY ÚJ, SEHOL NEM LÁTHATÓ PRODUKCIÓT KÍNÁL AZ ORFEUM HŰSÉGES KÖZÖNSÉGÉNEK.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 20. szerda, 21:00

Az „öltönyös popzene” egyik legkiválóbb énekesének, George Michaelnek dalaiból állítunk össze egy estére valót. A gazdag repertoárból nehéz kiválasztani a „legjobbakat”, hiszen a több, mint 100 millió lemezt eladott popsztár dalait a 80-as évektől napjainkig rajongók hada hallgatja.
Összetéveszthetetlen hangja sebezhetősége, nyitottsága, érzelem gazdagsága magával ragadja a hallgatóságot, dalai sokszor szókimondóak, a balladáktól egészen a szenvedélyes funky ritmusokig.

Aki ezt az élményt felidézi Önöknek, nem más, mint a szintén érzelem dús hanggal bíró Hegyi Dávid.

Hegyi Dáviddal 2010-ben találkozhattak először azok, akik az RTL Klub tehetségkutató műsorát követték. Akkor a legjobb 24 énekes között végzett. Ez után többször lépett fel az Orfeumban, akusztikus duó estjeivel a budapesti bárokat járta, majd 2012-ben bemutatta első önálló koncertjét szintén a pesti mulatóban. Később óceánjáró hajón dolgozott énekesként, színházban és zenekarral egyaránt. Az elmúlt 3 évben az Őrült Nők Ketrece című színdarabban szerepelt, amelyet Alföldi Róbert rendezett, majd 2016-ban a TV2 országos énekes tehetségkutató műsorának második helyezettje lett és ezzel együtt az év legjobb férfi előadója.

Az énekes többek között olyan slágereket hoz el Önöknek, mint a Careless Whisper, a Too Funky , a Faith, vagy a mindenki által jól ismert Freedom… és igen, talán a zenei szabadság az, ami leginkább jellemzi ezt a koncertet…

A kiváló zenészek és vokalisták mellett az est vendégművésze a csodálatos énekesnő, Veres Mónika Nika lesz.

Közreműködnek:
Hegyi Dávid – ének
Nagy Zsolt – dob
Takács Donát – basszusgitár
Horváth Bence – zongora
Rieger Attila – gitár
Kanizsa Georgina – vokál
Fábiánné Fellegi Anna – vokál

Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Jegyárak
Prémium: 3.500 Ft
Standard: 2.500 Ft

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!