Program


La guitarra flamenca - Oscar Guzmán lemezbemutató koncertje

La guitarra flamenca - Oscar Guzmán lemezbemutató koncertje

Oscar Guzmán lemezbemutató koncertje

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 2. szombat, 19:00

A sevillai flamenco gitárművész, Oscar Guzmán számos európai, tengerentúli és ázsiai nagyváros után Budapesten is bemutatkozik La Calle de Recuerdo (Az Emlékek Utcája) című szólólemezével. Oscar Guzmán gitárjátéka varázslatos utazásra invitál: megidézi a sevillai napfényt, Granada hegyeit, Cádiz aranyló óceánpartját. Egyszerre tárja elénk a flamenco zenei kincsének lírai lágyságát és mélyről fakadó komorságát. A koncerten megjelenik a flamenco klasszikus felállása, az ének-gitár-tánc improvizatív együttműködése, ám a fő szerep a gitáré lesz. Oscár Guzmán csodás dallamai Keck Mária flamenco művész énekével, táncával és Böröcz Petra flamenco táncos mozdulataival fonódnak egybe.

A Oscar Guzmán olyan mesterek támogatásával kezdte pályáját, mint El Moro, Mario Cortés, Manolo Franco, José Luis Postigo és a kiváló Rafael Riqueni. Már karrierje kezdetén bejárta koncertjeivel Európát és Dél-Amerikát. Számos flamenco gitár versenyen ért el kiemelkedő teljesítményt Spanyolországban és Olaszországban. 2007-ben például második helyezéssel díjazták a „Niño Ricardo” II Nemzetközi Flamenco Gitár Versenyen.
A flamenco olyan jeles képviselőivel működött együtt, mint Pepe de Lucía, Pedro Sierra, vagy Ana Reverte. 2004 óta intenzíven koncertezik külföldön is. Meghívást kapott Argentínába, Ausztriába, Ausztráliába, Bulgáriába, Kanadába, Chilébe, Kínába, Ciprusra, Csehországba, Szlovákiába, Dániába, Finnországba, Norvégiába, Svédországba, Franciaországba, Németországba, Hollandiába, Olaszországba, Svájcba, Magyarországra, Macedóniába, Máltára, Marokkóba, Iránba, Montenegróba, Lengyelországba, Peruba, Oroszországba, Szaud-Arábiába, Szingapúrba, Törökországba, Ukrajnába.
Első albuma La Calle de Recuerdo (Az Emlékek Utcája) címmel jelent meg. A lemezen többek között Pepe de Lucia és Ramón el Portogués működnek közre.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!