Program


KULISSZÁK MÖGÖTT - vetítéssorozat nagy színészekről: SZTANKAY ISTVÁN

KULISSZÁK MÖGÖTT - vetítéssorozat nagy színészekről: SZTANKAY ISTVÁN

Sztankay István több egymást követő generációnak is legendás, meghatározó alakja volt.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 20. hétfő, 18:00

Azok közül a hírességek közül való, akik halálát nem is akartuk hinni. Hogy ő is meghal egyszer?! Az lehetetlen, hisz a televízió, a színház, a film jóvoltából szinte a mindennapjaink részévé vált. A kezdetektől fogva népszerű, foglalkoztatott színész, rengeteget dolgozott színházban, filmben és szinkronstúdiókban is. Egyénisége, sajátos orgánuma klasszikus és modern darabokban egyaránt kiválóan érvényesült.

Emlékezetes alakításai közé tartozik Liliom, Szellemfi, Tartuffe, Rómeó, a Varsói melódia Viktora, Agárdi Péter, Sebők Zoltán, Kálvin János vagy Kolhaas Mihály. A legnagyobb közönségsikert Bernard Slade Jövőre, veled, ugyanitt című darabjában aratta. A mintegy 450 alkalommal játszott vígjátékban az azóta elhunyt Schütz Ila volt partnere, akivel számos más színdarabban is fellépett, és állandó szereplői voltak a televízió kabaréműsorainak is.

Háziasszony:
SZEBÉNYI ÁGNES színháztörténész

Sztankay István filmjeiből: április 3-án a "Szereti a szandi-mandit?" vetítése!

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Kövess minket!


További ajánlataink


Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!