Program


KULISSZÁK MÖGÖTT: Szemes Mari

KULISSZÁK MÖGÖTT: Szemes Mari

Kulisszák mögött
Vetítéssorozat nagy színészekről
SZEMES MARI

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 5. hétfő, 18:00

"A végletek embere vagyok. Teljesen fölöslegesen és minden átmenet nélkül esem az egyik hangulatból a másikba. Tragédia és vígjáték. Ezt a kettőt érzem igazán a színpadon és a magánéletben egyaránt." A legendás Gellért Endre-osztályba járt, évfolyamuk olyan zseniális művészekkel gazdagította a színházi világot mint Soós Imre, Psota Irén, Horváth Teri, Váradi Hédi és Berek Kati. Fájdalmasan rövid, ám művészi értékteremtésben rendkívül gazdag színészi pálya volt az övé. Sokszínű tehetség volt, palettája a legtragikusabb árnyalatoktól a vígjátékig és az operettig terjedt. Játszott királynőt és munkásasszonyt egyformán hitelesen. Személyiségének és szerepformálásának varázslata volt, mindezt tetézte jellegzetes, különös alt hangja. Kiváló humorérzékkel rendelkezett, számos tévés és rádiós kabaréjelenetben közreműködött.

háziasszony:
SZEBÉNYI ÁGNES színháztörténész

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Kövess minket!


További ajánlataink


Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

BIZARRRRR!

RaM-ArT Színház

Gyere, lépj be a misztikum kapuján, hogy eléd táruljon az a bizarr világ, melyben Lucia kalauzol át egy sokszínű éjszakán.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!