Program


Kozmikus magány
5

Kozmikus magány

Az űrbéli számkivetettekről szóló izgalmas, zenével teli sci-fit a Budapesten és vidéken is népszerű k2 független társulat vezetői, Benkó Bence és Fábián Péter írták a Vígszínház számára. Az ősbemutató Király Dánielnek, a Vígszínház fiatal színművészének első rendezése.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 6. szerda, 4:00

„Itt a Thalész csillagközi űrhajó hajónaplója. Az Asztrobiológus beszél. A pontos idő megállapíthatatlan. Két hete tértem magamhoz a fedélzeten, látszólag hosszú, öntudatlan és magatehetetlen állapot után. Egyetlen társam, mint kiderült, egy Kallimakhosz elnevezésű android, amelyet ébredésem után azonnal megtaláltam és aktiváltam. Más, életre utaló jelet nem találtam. Ha bárki észleli ezt az adást… Kérem, segítsenek rajtunk!”

Az űrbéli számkivetettekről szóló izgalmas, zenével teli sci-fit a Budapesten és vidéken is népszerű k2 független társulat vezetői, Benkó Bence és Fábián Péter írták a Vígszínház számára. Az ősbemutató Király Dánielnek, a Vígszínház fiatal színművészének első rendezése.

Ősbemutató: Házi Színpad, 2018. december 5.

Ajánlatunk


2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

zenés party két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találd meg saját válaszod a Magyar Menyasszony című kiállításon!

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!