Program


Korpás Éva: Szívharang #koncertszínház
3

Korpás Éva: Szívharang #koncertszínház

Korpás Éva Szívharang #koncertszínház
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 19:00

Korpás Éva Szívharang című zenei albumát már talán sokan ismerik, azonban ez a zenei anyag új „köntösben” kerül bemutatásra. Az új feldolgozás totális színházi hatásra törekszik, azaz a produkcióban a zenei élményen túl fontos szerepet kapnak egyéb művészeti zsánerek is. A koncertszínházi előadás kilép a megszokott népzenei keretrendszerből, és egy új, izgalmas formai és gondolati megközelítéssel bővül.

A Szívharang koncertszínházi előadás nemcsak a népzene kedvelői számára készül, hanem azoknak is, akik eddig nemigazán kedvelték ezt a műfajt, de ez a teljesség élményét ígérő produkció megmutatja számukra a műfajok sokszínűségét és az egyes zsánerek közötti átjárhatóságot. A zene, az irodalom, a tánc, a bábszínházi elemek csodálatos egységgé állnak össze, s kalauzolják el a nézőt az érzelmek világába, mert mi másról is szólhatna ez a produkció, mint a szerelemről, a csalódásról, emberi viszonyokról.

A koncertszínházi produkció rendezője Gergely Rozália, bábszínészként Bánky Sára és György Zoltán Dávid közreműködik a produkcióban. A zenei világot kiegészítő absztrakt, plasztik-hatású látvány Horváth Márk kreativitását dicséri. A táncszínházi vonalat a produkcióban Magyar Nemzeti Táncegyüttes kitűnő táncosai képviselik: Paput Júlia, Tókos Attila, valamint a Magyar Állami Népi Együttes táncművésze, ifjabb Zsuráfszky Zoltán.

A zenei élményről Csernók Klári prímás, Takács Ádám hegedűs, Papp Endre brácsás, Kuti Sándor cimbalmos, Hanusz Zoltán nagybőgős, valamint Czajlik Boglárka, Janovszki Csenge, Korpás Réka, Lakatos Lili, Szabó Júlia, Zsoldos Viktória énekesek gondoskodnak.

A koncertszínházi produkció főszereplője a háromszoros Harmónia-, kétszeres Fonogram-, Külhoni Magyarságért Díjjal és Pro Urbe díjjal kitüntetett népdalénekes, előadóművész, Korpás Éva.

Rendező: Gergely Rozália

Látvány: Horváth Márk

Közreműködők:

Korpás Éva
Paput Júlia, Tókos Attila, ifj. Zsuráfszky Zoltán
Bánky Sára, György Zoltán Dávid
Csernók Klára, Takács Ádám, Papp Endre, Kuti Sándor, Hanusz Zoltán,
Czajlik Boglárka, Janovszki Csenge, Korpás Réka, Lakatos Lili, Szabó Júlia, Zsoldos Viktória

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

zenés party két részben

Kövessen minket!


További ajánlataink


Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!