Program


Kópé (szinkronizált)

Kópé (szinkronizált)

Kópé, a díszpárnán heverésző, lustálkodó szobaeb élete nem is lehetne vidámabb: jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti őt. Ám mikor váratlanul meghal az idős milliomosnő, – kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére - a gazdag asszony az egész vagyonát kedves kutyájára, és annak leendő új gazdijára hagyományozza.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 6. vasárnap, 10:30

Mikor Kópénak véletlenül nyoma vész, a mohó rokonok mindent bevetnek, hogy visszaszerezzék a kis blökit, és vele együtt a hatalmas örökséget. A kutyus után erednek, aki most már az utca négylábú törvényei szerint tengeti napjait, és megannyi izgalmas, olykor veszélyes kalandba keveredik új ebbarátai oldalán. És még egy szerető, új gazdilány is feltűnik a színen, aki bármit megtenne azért, hogy biztonságban tudhassa kis bajkeverő kedvencét, Kópét.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az Urban Verbunk legújabb produkciója egy formabontó előadóművészeti koncepción alapuló előadás, amely a magyar néptánc gazdag kulturális örökségére épülve felhívja a figyelmet a jelen égető globális társadalmi kérdéseire úgy, hogy ezzel az európai-és nemzetközi színpadok közönségeinek is vonzó kínálatot teremt.

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!