Program


Koncert + Tapas tál: Acapelland – Fool Moon Vokálegyüttes koncertje

Koncert + Tapas tál: Acapelland – Fool Moon Vokálegyüttes koncertje

A koncertet a Fool Moon sajátos humora fűszerezi. Garantáltan mindenki önfeledt szórakozásra lel az est során.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 27. szerda, 21:00

POPSLÁGEREK ACAPELLA, SOK HUMORRAL FŰSZERVEZVE

Egy különleges koncertélmény hangszerek nélkül, pontosabban kizárólag emberi hangszerekkel, a Fool  Moon énekegyüttes előadásában. Ezen az esten megismerhetjük milyen színes a kizárólag énekhangokkal megszólaltatott, azaz acappella dalok világa, felcsendülnek olyan világsztárok slágerei is, mint Michael Jackson, George Michael, Sting, illetve napjaink népszerű előadói közül Pharrell Williams Happy, s Bruno MarsUptown Funk című dala.

A koncertet a Fool Moon sajátos humora fűszerezi. Garantáltan mindenki önfeledt szórakozásra lel az est során.

Kapunyitás: 19:00-kor
Programkezdés: 21:00-kor
Vacsorázási lehetőség: 22:00-ig


Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 6 fős asztalainkat nagyobb csoportok számára tartjuk fent, így amennyiben Ön 6 fős asztalnál 5 főnél kevesebb helyet foglal le, előfordulhat, hogy egy másik asztalt ajánlunk fel Önnek, mert a nagyobb létszámú

Deluxe asztaloknál választható jegytípus:
■ Belépőjegy + tapas tál gazdagon. Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
Deluxe asztalok: 1, 1A, 2, 3, 4, 4A, 5, 5A, 6, 6A, 7, 8, 9, 9A, 10, 10A, K2

Prémium asztaloknál választható jegytípus
■ Belépőjegy + tapas tál gazdagon. Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
Prémium asztalok: SZ1, 11, 12, 13, 18, 19, 20, SZ2, 21, 22, 23, 28, 29, 30

Standard asztaloknál választható jegytípus.
■ Belépőjegy + tapas tál gazdagon. Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
Standard asztalok: 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27

Tapas Tál Gazdagon
Padlizsánkrém (allergén: tojás),
Fetasajtos céklakrém (allergén: laktóz)
Lazactatár (allergén: tojás, hal)
Ajvár krém
Fekete-erdei sonkakrém (allergén: tojás)
Töltött olívabogyó
Rusztikus ciabatta (allergén: glutén)

Kérjük ételérzékenységét, ételallergiáját előre jelezze. A leadott rendelést a helyszínen nem áll módunkban módosítani.

A TAPAS TÁL KÍNÁLAT VÁLTOZTATÁSI JOGÁT FENNTARTJUK.

FONTOS TUDNIVALÓK, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

1. Kezdési időpont

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy programjaink kezdési ideje eltérő lehet, ezért kérjük, hogy minden esetben tájékozódjon a https://ticket.orfeum.hu oldalon.
(A Facebook eseményeknél minden esetben a nyitási időpontot adjuk meg, a pontos programkezdés az esemény leírásában olvasható.)

2. Érkezés

Érkezéskor a regisztráció kötelező.

Előre megváltott jeggyel legkésőbb, programkezdés után 30 perccel el kell foglalni a helyeket, asztalokat, a későbbiekben a helyet NEM TUDJUK GARANTÁLNI!

Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!

3. Helyek elfoglalása

Az asztaloknál található ülőhelyek nem számozottak, vagy egyéb jelzéssel ellátottak. Az asztaloknál a helyek elfoglalása minden esetben ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK. Szeretnénk tájékoztatni, ha nagyobb társasággal érkeznek és foglalásuk, több különálló asztalhoz szól, de foglaláskor nem jelezték jegyértékesítő munkatársunknak előre erre vonatkozó igényüket, az asztalokat összetolni nem tudjuk, illetve nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz ültetjük a vendégeket. A 2 fős és 4 fős asztalokat semmilyen esetben nem lehet összetolni, nagyobb társaságok elhelyezése miatt mindenképpen kérje kollégánk segítségét. Ha egy darab maradék jegyet vásárolt egy már majdnem teljesen foglalt asztalhoz, pl. egy 6 fős vagy 4 fős asztal egyik jegyét vette meg, úgy, hogy az adott asztalnál nem a saját társasága ül, előfordulhat, hogy másik asztalhoz fogjuk átültetni. Amennyiben az adott asztalnál található összes helyet nem vásárolja meg, úgy a fennmaradó helyeket más vendégek számára értékesítjük, így másokkal fognak együtt ülni. 6 fős asztalainkat, nagyobb csoportok számára tartjuk fent, amennyiben 6 fős asztalhoz 5-nél kevesebb jegyet vásárol, úgy előfordulhat, hogy másik asztalhoz ültetjük, melyről előzetesen tájékoztatjuk.

Érkezéskor a regisztráció, valamint az őrzött ruhatár használata kötelező.

4. Lemondás

Amennyiben a jegyet már megvásárolta, de bármilyen oknál fogva még sem tud részt venni a koncerten, s azt legalább 72 órával előbb jelzi, úgy jegyeinek árát lemondástól számított maximum 30 napig felhasználhatja egy másik estre. A jegyek árát semmilyen esetben nem fizetjük vissza, kivéve, ha az esemény a szervező hibájából hiúsul meg. Jegy-módosításra egyszer van csak lehetősége.

5. Házirend betartása

Az egy adott rendezvényre szóló jegy megváltásával, valamint az azon történő részvétellel minden vendég tudomásul veszi a helyszínen kifüggesztett, illetve az Orfeum online felületein közzétett szabályokat (házirend), s azok betartását magára nézve kötelezőnek tartja.

Az Orfeum területére semmilyen ételt és italt nem lehet behozni. Tortarendelést, csak előzetes írásos megrendelés alapján tudunk teljesíteni, ezzel kapcsolatos igényét a foglalas@orfeumclub.hu címre kell elküldeni. Kérdésével, keresse kollégáinkat, a lenti elérhetőségek bármelyikén.

6. Egyéb

Az előadás részeiről vagy egészéről képi és hangfelvétel készítése kizárólag az Orfeum vezetőségének előzetes hozzájárulásával engedélyezett.

Kérjük, fokozottan ügyeljen arra, hogy online jegye illetéktelenek kezébe ne kerüljön, az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Bármilyen a helyfoglalással vagy estjeinkkel kapcsolatos kérdésben, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot a foglalas@orfeumclub.hu mailcímen vagy a +36 30 9486448 telefonszámon.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

komédia, szerencsejáték egy részben

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

akár -20%
Haydn–Mozart – 3 Jegyvásárlás

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!