Program


Koncert + Házi krémválogatás: MOVIE HALLOWEEN

Koncert + Házi krémválogatás: MOVIE HALLOWEEN

TÖLTSE HALLOWEEN ESTÉJÉT VELÜNK! EGY IZGALMAS KONCERTET, FINOM VACSORÁT ÉS KELLEMES ITALOKAT KÍNÁLUNK.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 31. szombat, 20:00

Koncert + Házi krémválogatás: MOVIE HALLOWEEN

A Mindenszentek előtti estén az angolszász területeken népszerű Halloween ünnep egyre nagyobb teret hódít nálunk is. Egy máig fennmaradt hiedelem szerint október utolsó napján a legvékonyabb a választóvonal az élők és a holtak világa között.
A kelta papok a hegytetőn, a szent tölgyfák alatt gyülekeztek, új tüzeket gyújtottak, tűz körüli táncuk jelezte a nap-szezon végét és a sötétség kezdetét. Mikor eljött a reggel, a papok szétosztották a parazsat a családok között, hogy azzal új tüzeket gyújthassanak.
Ezek tartották távol az ártó szellemeket, és űzték el a hideget.
Movie Halloween estünkön tűz helyett töklámpásokat gyújtunk és egy „halálian jó” koncerttel próbáljuk elűzni a hideget. Kasszasiker filmek zenéiből válogatunk, mint pl. a Dreamgirls, a Yentl, a James Bond sorozat, az Ilyenek voltunk, a Blues Brothers, a Flashdance, stb. Az izgalmas műsorban megidézzük Beyoncé, Aretha Franklin, Barbra Streisand, Tina Turner és még sok világsztár dalait az Orfeum állandó zenekara és kiváló énekeseink: Fehérvári Gábor Alfréd és Veres Mónika Nika előadásában.

Közreműködnek:
Kardos Norbert – zongora
Balogh László – dob
Takács Donát – basszusgitár
Kormos János – gitár
Herold Péter – szaxofon

Kedves Vendégeink!

A Covid-19 járvány miatti intézkedések egy része a vendéglátást és a szórakoztatóipart érinti. Szeretnénk megválaszolni az esetleg felmerülő kérdésekre és megnyugtatni Önöket, hogy egy koncerten vagy színházi előadáson való részvétel nem veszélyesebb, mint bármilyen más munkahelyi-, sport-, vagy egyéb társadalmi eseményen való részvétel.
Íme saját intézkedéseink:
– Minden estünk nyitási és kezdési időpontjait úgy állapítottuk meg, hogy mind a gasztronómiai, mind a kulturális szolgáltatásokat kényelmesen igénybe tudják venni a 23 órás zárás előtt.
– Vendégeinket nem széksorban, hanem kávéházi ültetésben helyezzük el, azaz az asztalok kellő távolságot nyújtanak az egyes társaságok között.
– Az Orfeum a vendéglátás és a kultúra egyedi keveréke, ezért a maszkviselés szempontjából (minden hivatalos fórummal egyeztetve) az alábbiakat tudjuk mondani. Az étkezések és italfogyasztások miatt nem tud kötelező lenni a maszkviselés, ellenben vendégeink megnyugtatására jelezzük, hogy az étkezések között, az előadások idején bátran legyenek maszkban.
– Az Orfeum a kényelmes szórakozás otthona, ahol asztaloknál ülve vehetik igénybe szolgáltatásainkat. Itt nincs lökdösődő tömeg, sem izzadtan egymásnak tapadó vendégek a táncparketten.
– A jegyvásárlás online történik, a jegyek ellenőrzése érkezéskor a foglalási név bemondása alapján történik.
– Az asztalhoz kísérés és a felszolgálás is érintésmentes.
– Személyzetünk maszkban dolgozik.
– A bejáratnál kézfertőtlenítő gél, a mosdókban az adagolókban fertőtlenítőszeres habszappan található.
– A tányérok, poharak, evőeszközök tisztítása magas hőfokon ipari gépekben, fertőtlenítőszeres szerekkel történik.
– Két est között fertőtlenítős takarítószerekkel tisztítjuk a helyet.
– Dolgozóink és fellépő művészeink egészségi állapotát minden nap telefonon történő egyeztetés útján ellenőrizzük és minden olyan tünet esetén, amely Covid fertőzésre adhat gyanút, megkérjük az adott személyt, hogy ne jelenjen meg az Orfeumban.
Ezen gondolat mentén vendégeinket is erre kérjük minden alkalommal.

A helyzet szülte “nehezítő tényezők” ellenére mi hiszünk abban, hogy kellő odafigyeléssel és a szükséges higiéniai intézkedések betartásával zavartalanul megtarthatók az estek, ugyanazt a teljes értékű szórakoztatást nyújtva.
Az Orfeum és művészeink létének alapja a Vendég, Önök nélkül mi nem vagyunk és hiszünk abban, hogy a nálunk tapasztalt élmények pedig Önöknek szükségesek a gondokkal teli hétköznapok enyhítésére.

Szeretettel várjuk Önöket!

Kapunyitás: 19:00-kor
Programkezdés: 20:00-kor
Vacsorázási lehetőség: 22:00-ig

Zárás: 23:00-kor

A belépőjegyek a kötelező ruhatár használati díját tartalmazzák.


Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 6 fős asztalainkat nagyobb csoportok számára tartjuk fent, így amennyiben Ön 6 fős asztalnál 5 főnél kevesebb helyet foglal le, előfordulhat, hogy egy másik asztalt ajánlunk fel Önnek, mert a nagyobb létszámú foglalások élveznek prioritást ezeknél az asztaloknál. Megértésüket köszönjük.

Deluxe asztaloknál választható jegytípusok:

■ Belépőjegy + Házi krémválogatás + desszert Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
Deluxe asztalok: 1, 1A, 2, 3, 4, 4A, 5, 5A, 6, 6A, 7, 8, 9, 9A, 10, 10A, K2


Prémium asztaloknál választható jegytípusok

■ Belépőjegy + Házi krémválogatás + desszert  Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
Prémium asztalok: SZ1, 11, 12, 13, 18, 19, 20, SZ2, 21, 22, 23, 28, 29, 30
 

Standard asztaloknál választható jegytípusok

■ Belépőjegy + Házi krémválogatás + desszert, Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
Standard asztalok: 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27
 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy konyhánk csak a jegyek mellé választható étel típusokat készíti, Á la carte étlap nem lesz elérhető. A jegyek mellé rendelt ételeket 22:00-ig van módunkban felszolgálni, így kérjük, legkésőbb 20:00-ig szíveskedjenek megérkezni.

Házi krémválogatás mini pékáruval (a pékáru glutént tartalmaz)
Májaskrém
Tepertőkrém
Kolbászkrém (laktóz)
Primőr zöldségek és lilahagyma

Kérjük, ételérzékenységét, ételallergiáját jelezze a jegyvásárláskor azonnal a 06 30 948 6448 mobilszámon vagy a foglalas@orfeumclub.hu címre. A leadott rendelést a helyszínen nem áll módunkban módosítani.

A MENÜK VÁLTOZTATÁSI JOGÁT FENNTARTJUK.

Amennyiben az előadás napján 14:00 óra után indít jegyvásárlást vagy fizeti ki korábban megrendelt jegyét az esti előadásra, úgy kizárólag italfogyasztásra jogosító kuponnal kiegészített jegy vagy tapas tállal kombinált jegy vásárlására van lehetőség, 3-fogásos vacsorát a késői igénylés miatt már áll módunkban biztosítani.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az italkupont tartalmazó jegyhez a fogyasztási kupont az est napján érkezéskor a bejáratnál tudja átvenni. A kupont, a rajta feltüntetett dátumon lehet felhasználni, készpénzre nem váltható, visszaadni belőle nem tudunk, elvesztése esetén nem pótolható, az ebből fakadó veszteségért az Orfeum felelősséget nem vállal. Kérjük, őrizze meg kuponját, melyet a fogyasztása fizetésekor felszolgáló kollégánknak szíveskedjen átadni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben az adott asztalnál található összes helyet nem vásárolja meg, úgy a fennmaradó helyeket más vendégek számára értékesítjük, így másokkal fognak együtt ülni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 6 fős asztalainkat nagyobb csoportok számára tartjuk fent, így amennyiben Ön 6 fős asztalnál 5 főnél kevesebb helyet foglal le, előfordulhat, hogy egy másik asztalt ajánlunk fel Önnek, mert a nagyobb létszámú foglalások élveznek prioritást ezeknél az asztaloknál, a változtatásról Önt előzetesen tájékoztatjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

1. Jegyvásárláshoz kapcsolódó információk
A jegyvásárlás regisztrációhoz kötött, kérjük, amennyiben már regisztrált rendszerünkbe jelentkezzen be, majd válassza ki a kívánt helyeket. Amennyiben még nem regisztrált, foglalás előtt legyen kedves megtenni!

Ha egy darab maradék jegyet vásárolt egy már majdnem teljesen foglalt asztalhoz, pl. egy 6 fős vagy 4 fős asztal egyik jegyét vette meg, úgy, hogy az adott asztalnál nem a saját társasága ül, előfordulhat, hogy másik asztalhoz fogjuk átültetni.

Amennyiben az adott asztalnál található összes helyet nem vásárolja meg, úgy a fennmaradó helyeket más vendégek számára értékesítjük, így másokkal fognak együtt ülni.

6 fős asztalainkat, nagyobb csoportok számára tartjuk fent, amennyiben 6 fős asztalhoz 5-nél kevesebb jegyet vásárol, úgy előfordulhat, hogy másik asztalhoz ültetjük, melyről előzetesen tájékoztatjuk.

2. Lemondás
Lemondás koncert: amennyiben a jegyet már megvásárolta, de bármilyen oknál fogva még sem tud részt venni a koncerten, s azt legalább 72 órával előbb jelzi, úgy jegyeinek árát lemondástól számított maximum 30 napig felhasználhatja egy másik estre. Jegymódosításra egyszer van csak lehetősége.

Lemondás vacsoraszínház: a jegyek lemondása és más időpontra történő átfoglalása nem lehetséges. A jegyek árát semmilyen esetben nem fizetjük vissza, kivéve, ha az esemény a szervező hibájából hiúsul meg.

3. Kezdési időpont
felhívjuk szíves figyelmét, hogy programjaink kezdési ideje eltérő lehet, ezért kérjük, hogy minden esetben tájékozódjon a https://www.ticket.orfeum.hu oldalon.

A Facebook eseményeknél minden esetben a nyitási időpontot adjuk meg, a pontos programkezdés az esemény leírásában olvasható.

4. Érkezés
Előre megváltott koncertre szóló jeggyel legkésőbb, programkezdés után 30 perccel el kell foglalni a helyeket, asztalokat, a későbbiekben a helyet NEM TUDJUK GARANTÁLNI!

Vacsoraszínházi esteken a meghirdetett kezdés után, késve érkező vendégek csak a szünetben tudják elfoglalni helyeiket!

Érkezéskor a regisztráció, valamint az őrzött ruhatár használata kötelező.

5. Helyek elfoglalása
Az asztaloknál található ülőhelyek nem számozottak, vagy egyéb jelzéssel ellátottak. Az asztaloknál a helyek elfoglalása minden esetben ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK.

Szeretnénk tájékoztatni, ha nagyobb társasággal érkeznek és foglalásuk, több különálló asztalhoz szól, de foglaláskor nem jelezték jegyértékesítő munkatársunknak előre erre vonatkozó igényüket, az asztalokat összetolni nem tudjuk, illetve nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz ültetjük a vendégeket. A 2 fős és 4 fős asztalokat semmilyen esetben nem lehet összetolni, nagyobb társaságok elhelyezése miatt mindenképpen kérje kollegánk segítségét.

6. Étkezés
Konyhánk 19.00 és 22.00 közt tart nyitva, így koncerteken az étkezés ebben az időintervallumban lehetséges. Vacsoraszínházi esteken érkezéskor az előételt, szünetben a főételt és az előadás végén a desszertet szolgáljuk fel. Színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel.

Az Orfeum területére semmilyen ételt és italt nem lehet behozni. Tortarendelés kapcsán kérjük, keresse kollegáinkat, a lenti elérhetőségek bármelyikén.

7. További információk
Az egy adott rendezvényre szóló jegy megváltásával, valamint az azon történő részvétellel minden vendég tudomásul veszi a helyszínen kifüggesztett, illetve az Orfeum online felületein közzétett szabályokat (házirend), s azok betartását magára nézve kötelezőnek tartja.

Kérjük, fokozottan ügyeljen arra, hogy online jegye illetéktelenek kezébe ne kerüljön, az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Az Orfeum fenntartja a jogot, hogy az eseményeket minimum 60 fő foglalás esetén tartja meg.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

zenés játék két részben

Kövessen minket!


További ajánlataink


Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!