Program


Költészet Napja_

Költészet Napja_

Jó, hogy így tavasszal, április 11-én, József Attila születésnapján ünnepelhetjük A költészet napját.

A vers olyan mint a megolvadt havak zúgó áradata, mint a felhőket kergető böjti szelek, mint a madarak fészkét melengető, szelíd tavaszi nap.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 8. szombat, 15:00

Verset olvasva a tört szív, az elárvult lélek, a világ szélére sodródott ember nem lesz egyedül, mert a költészetben kapaszkodót, együttérzést, segítséget találhat.

Ahogy József Attila írja, a költészet, a művészet azért örök: "Mert a mű nem annyira a művész, mint inkább azok által él, akik szeretik a művészetet, s azért szeretik, mert keresik az emberséget." Önök által él, kedves közönségünk, akik velünk, a Vígszínház társulatával és vendégeinkkel együtt ünneplik A költészet napját!

Fellépnek: Bata Éva, Borbiczki Ferenc, Börcsök Enikő, Csőre Gábor, Darvas Ferenc, Epres Attila, Eszenyi Enikő, Fesztbaum Béla, Géczi Zoltán, Gyabronka József, Gyuriska János, Halász Judit, Hámori Gabriella, Harkányi Endre, Hegedűs D. Géza, Hegyi Barbara, Hullan Zsuzsa, Igó Éva, Józan László, Kovács Patrícia, Láng Annamária, Lázár Balázs, Lukács Sándor, Majsai-Nyilas Tünde, Mészáros Máté, Pap Vera, Pápai Erika, Rétfalvi Tamás, Tasnádi Bence, Szemenyei János, Tahi Tóth László, Tarr Judit, Termes Rita, Tornyi Ildikó, Vallai Péter, Varju Kálmán, Venczel Vera és Varró Dániel

Várjuk szeretettel!

Belépő csak 200 Ft!

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!