Program


Klein Judit és a Haverim - Koncert vacsorával

Klein Judit és a Haverim - Koncert vacsorával

Jöjjenek el minél többen, hogy újra együtt tapsolhassunk ennek a különleges zenekarnak és varázslatos művésznek Klein Juditnak!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 30. péntek, 18:45

Klein Judit és a Haverim - Koncert vacsorával

A Klein Judit és a Haverim nevű formációt aligha kell bemutatni a közönségnek, hiszen Klein Judit énekesnő és Neumark Zoltán zongoraművész, a Haverim zenekar vezetője évek óta megtisztelik fellépéseikkel a Zsidó Kulturális Fesztivált. A zenekar eddig is örömzenét folytatott – még ha a zsidó dallamokba gyakran keserédesség is vegyül –, ám a járvány miatt hosszú kihagyás után a művészek szinte újjászületve várják a koncerteket. Hiszen nem csak a közönségnek van szüksége a szívbéli örömöt nyújtó muzsikaszóra, hanem maguknak a művészeknek is, akiket a közönség szeretete, figyelme és tapsa éltet.

Klein Judit és a Haverim zenkar most tehát nem csak a dalaikkal, hanem még nagyobb szívvel készülnek az új találkozásra, amelyen autentikus zsidó zenei gyökerekből fakadó muzsika szól majd, megbabonázva egy kis keleti és szefárd-ladino dallamkinccsel. A művészek zenei „hidakat” építenek majd a különböző kultúrák, stílusok, muzikális földrészek között, sőt, a mostani koncerten olyan szám is elhangzik, amely a hagyományos zsidó zene és a mai modern, swinges hangzás között épít hidat.

A zenekar tagjai:
Klein Judit – ének; Neumark Zoltán – zongora; Nagy Péter – klarinét;
Mezei Gábor – harmonika; Fehér Ernő – nagybőgő; Zsoldos Gábor – dob

Ajánlatunk


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!