Program


Kistehén

Kistehén

Az ember az evolúció csúcsa – mondják – és legtöbbször mégsem képes két értelmes mondatot összerakni úgy, hogy az túlbonyolítás nélkül lefedje a valódi üzenetet. Erre jönnek a kistehenes fiúk az olykor gyerekes, leegyszerűsített szövegeikkel és jól p(r)ofán is csapnak vele.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 24. péntek, 20:00

Olyan nyelven szólnak, amelyet a felnőtt ember egyre inkább elfelejt; amelyet esetleg szégyell szájára venni, mert kinevetnék; olyan idegen nyelv ez, amely mindenkiben ott van vagy ott volt valaha. Csírájukban megfogni az érzéseket és mégis valami furcsa ösztönszerűségbe konvertálni, amely annyira érthető és annyira egyszerű, hogy az már szinte hülyeség – persze nem az, de túlspilázott modern emberként lemenni állatba, vagy egyszerűbb, tisztább látásmódú gyerekbe nehéz. Pedig mi is természeti lények vagyunk, lelkes állatok.
(Ozsváth Zsuzsi - welovebudapest.com)

Vendég:
ZUP
Kisebb szünet után, kéttagúra fogyatkozva de óriási, megújult energiákkal feltöltekezve tért vissza a színpadokra az egykor Záhonyból indult ZUP. Muzsik és Volkova címmel egy két kislemezből álló sorozattal jelentkeztek, mely indiefolkos-akusztikus popzenéjével, személyes hangvételével és szókimondó, közéleti reflexiókat is tartalmazó szövegeivel a zenekar eddigi talán legerősebb, de mindenképp legrespektáltabb anyaga. Debrecenbe több mint másfél év után tér vissza a zenekar.

Belépőjegy:
- elővételben: 1500 Ft (jegylink hamarosan)
- a helyszínen: 1800 Ft

Kapunyitás: 20:00

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Kövess minket!


További ajánlataink


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!