Program


Kispál és a Lovasi

Kispál és a Lovasi

A Kispál és a Lovasi koncertprogramja teljes mértékben Kispál és a Borz-dalokból áll, ám főleg a zenekar korai időszakából szemezgetnek, a slágerek mellett pedig a pályafutásuk során ritkábban játszott, különlegesebb szerzeményeket is hallhat tőlük a közönség.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 15. szombat, 20:30

Kispál és a Lovasi

A Kispál és a Lovasi produkciót a Kispál on Orfű rendezvény hívta életre 2022 augusztusában. A Kispál és a Borz visszatérő koncertje előtti este elméletileg duóban lépett volna fel a legendás zenekar két alapító tagja, Kispál András és Lovasi András, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel négytagúvá bővültek G. Szabó Hunor dobossal és Babcsán Bence szaxofonossal.

A Kispál és a Lovasi koncertprogramja teljes mértékben Kispál és a Borz-dalokból áll, ám főleg a zenekar korai időszakából szemezgetnek, a slágerek mellett pedig a pályafutásuk során ritkábban játszott, különlegesebb szerzeményeket is hallhat tőlük a közönség. A dalok eredeti hangszerelésükben, tehát a zenekar korai éveire jellemző trió-felállásban szólalnak meg, amelyet Babcsán Bence különleges szaxofonjátéka egészít ki egy rendkívüli kvartetté.

Aki ott volt az orfűi bemutatkozáson, az tudhatja: felhőtlen örömzenélésre, valamint egy legendás életmű emblematikus dalaira számíthat a Kispál és a Lovasitól.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!