Program


Kifli Zenekar: Kiflihajó c. lemezbemutató koncert
2

Kifli Zenekar: Kiflihajó c. lemezbemutató koncert

Kifli? Ideális választás, hiszen lehet édes vagy sós, töltött vagy sima, épp úgy, ahogyan a Kifli zenéje is: vidám és változatos.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 9. szombat, 16:00

A Kifli zenekar 2018-ban jött létre, a tagok korábban már hosszú évekig közösen zenéltek az Alma együttesben. Bármennyire eltérő zenei világból jöttek a Kifli zenészei, az együttmuzsikálás összeszokott csapattá és barátokká tette őket. A legnépszerűbb gyermekzenekar muzsikusaiként kialakítottak egy olyan hangzásvilágot, amely kiválóan ötvözi a modern stílusokat a hagyományos hangszerekkel és világzenei motívumokkal. Lendületes dalaik többnyire kortárs költők verseinek megzenésítései, de műsorukban felcsendülnek jól ismert gyermekdalok is.

Kifli? Ideális választás, hiszen lehet édes vagy sós, töltött vagy sima, épp úgy, ahogyan a Kifli zenéje is: vidám és változatos.

A lemezről

A 2018-ban létrejött Kifli alig fél évesen kiadta első nagylemezét Kiflihajó címmel. A lemezen a tagok szerzeményei szólalnak meg, melyek Andrejszki Tibor, Födő Tamás, Kiss-Péterffy Márti, Körmendy Dávid és Zelk Zoltán szövegeire készültek.

A lemezbemutató koncerten a teljes lemezanyag elhangzik.

 

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Kövess minket!


További ajánlataink


Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!