Program


Kicsi Gesztenye Klub - Mikulás kísérőjegy

Kicsi Gesztenye Klub - Mikulás kísérőjegy

CSAK BUDAPESTEN! A CSODÁS MIKULÁS-CSOMAG! GYERMEKED TALÁLKOZHAT HŐSEINKKEL ÉS A MIKULÁSSAL IS!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 30. hétfő, 14:00

Fantasztikus csomagot állítottunk össze Nektek, amit az UP Újpesti Rendezvénytérben látható előadásaink bármelyikén megkaphattok!
A Mikulás csomagok száma LIMITÁLT, előadásonként maximum 50 darabot tudunk adni Nektek.

A csomag tartalma:
- Az előadások után közös fotót készítünk Gyermekeddel, a Mikulással és Gesztenyével, Olly-val, Napsugárral és Lufipofival! A fotót azonnal kézhez is kapjátok majd.
- Választhattok egy kis ajándékot is a Játéksziget jóvoltából. A kislányok egy nagyon menő Bo-Po gyermek körömlakkot, a kisfiúk pedig egy csúcs Star Monsters játékot kapnak.
- A csomag része a fincsi Fornetti fánk is.
- S mindehhez még egy üveg ásványvíz is jár.

Megvetted már jegyed az előadásra? Semmi gond! Hiszen Mikulás csomagot utólag is vásárolhatsz!

A Játéksziget játékairól egy kis tudnivaló Neked:
Bo-Po körömlakk:
Egy egyedülálló, vízbázisú körömlakk, amelynek nincs káros hatása, nem mérgező egyetlen összetevője sem, ezért igazán gyerekbarát körömlakk. Ráadásul gyorsan szárad, így a kicsik nem kennek mindent össze kezeikkel mielőtt megszáradna körmeiken. Ha festés közben véletlenül felborulna a tégely, akkor sincs probléma, hisz nem fog kifolyni a dobozból a festék! Használata viszont ugyanolyan egyszerű, mint bármely körömlakké. A Bo Po matricaszerűen lehúzható körömlakk, így körömlakklemosó nem szükséges hozzá.

Star Monsters figurák:
Egy nap csillag hullott le az égből és amint földet ért, rögtön magára öltötte annak a tárgynak a legjellemzőbb tulajdonságát, amellyel landolása után legelőször kapcsolatba került. Kezdetben csak fehér színben létezett, de hamarosan új színek formájában mutálódni kezdett. S ezáltal megszülettek az első Csillagszörnyek. A Csillagszörnyek nem csupán sima figurák, hanem annál sokkal többek. Számos tulajdonsággal rendelkeznek, s ezáltal rengeteg játéklehetőséget is kínálnak, gyűjthetőek, és a tulajdonságokkal a gyerekek "versenyezhetnek" egymás közt.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Varnus Xaver karácsonyi orgonakoncertje a Zeneakadémián

Zeneakadémia, Nagyterem

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot.

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!