Program


Kiállítás Voucher - Csillagok Háborúja kiállítás - The Fans Strike Back

Kiállítás Voucher - Csillagok Háborúja kiállítás - The Fans Strike Back

A The Fans Strike Back - CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS – egyedülálló díszletében életre kel a Csillagok háborúja univerzum, felelevenednek a „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” élő szereplők.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 1. péntek, 19:00

A megvásárolt voucher bármelyik időpontban felhasználható a kiállitás ideje alatt.


The Fans Strike Back – CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS
A magyarországi bemutató 40. évfordulója alkalmából

George Lucas filmrendező 1977-ben alkotta meg a Csillagok háborúja univerzumát. A kultikus űr-fantasy immár több mint 40 éve száguld töretlen, generációkon átívelő népszerűséggel.
 
2019. decemberében mutatják be a mozik a Csillagok háborúja 9. epizódját, Skywalker kora címmel. A filmpremierhez kapcsolódva nyitja meg kapuit Magyarországon is a The Fans Strike Back -Csillagok háborúja gyűjtői kiállítás, amely egyenesen Párizsból érkezik Budapestre, a Bálnába. 

A Daniel Prada és a LetsGo Company által összeállított, több mint 600 eredeti darabból álló kollekció 10 kamionnal érkezik Budapestre. A gyűjtemény elemei hivatalos és gyűjtői darabok, illetve profi művészek és szakemberek egyedülálló munkái.

A kiállítás autentikus környezetben, közel 1500 négyzetméteren vezeti végig a látogatót a sorozat cselekményén, különleges audiovizuális effektekkel idézve meg a Csillagok Háborúja ikonikus világát.

A The Fans Strike Back - CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS egyik meglepetése a több űrhajóból álló virtual reality élménysarok és a Jedi kiképző ring, ahol külön térítés ellenében élhetjük át a VR élményeket. A virtual reality teremben több galaktikus űrcsatát is átélhetnek a látogatók, majd az izgalmakat a SPACE bárban pihenhetik ki.

A Csillagok háborúja – The Fans Strike Back egyedülálló díszletében életre kel a Csillagok háborúja univerzum, felelevenednek a „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” élő szereplők. Találkozhatunk a filmből jól ismert szereplők - Chewbacca, Yoda, R2D2, C-3PO, a Sithek, Darth Vader és mások - életnagyságú alakjával, megcsodálhatunk százharminc limitált kiadású játék-figurát, és több mint harminc ember méretű páncélzatot is. Lélegzetelállító a hatalmas csillagromboló kapitányi hídja, az óriási termetű Jabba, a hutt, a négy méter magas Rancor, a nyolc méteres Palpatine trónterem és az Anakin Skywalker kilenc méter hosszú légifogata is. A látogatók megtekinthetnek egy mitikus fegyverekből álló kollekciót is és egyéb kultikus tárgyakat.

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Jótékonysági koncert a tiszta lélegzetért

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A Budafoki Donhnányi Zenekar jótékonysági koncertje a Tüdőgyógyászati Alapítvány javára, a szerencse forgandóságát, a szerelem múlandóságát hirdető lírai, tréfás, pajzán,…

Oidipusz Szép

Radnóti Miklós Színház

Szophoklész drámájából Robert Icke készített egy izgalmas, friss, modern átiratot. A jól ismert ókori történet ezúttal napjainkban, egy választás éjszakáján…

akár -20%
Kompasszió – J. S. Bach Máté-passiója és más szenvedéstörténetek Jegyvásárlás

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!