Program


Kepes András: Akarsz róla beszélni?
2

Kepes András: Akarsz róla beszélni?

Az emberiség évezredek óta történetekben fogalmazza meg önmagát. Közös történetek fűzik össze a kisebb-nagyobb embercsoportokat, ezekre épülnek a vallások, az ideológiák és az irodalom. Ha gondunk van, olyankor is attól könnyebbülünk meg, ha kibeszéljük.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 26. péntek, 19:00

Kepes András:

Akarsz róla beszélni?

Az emberiség évezredek óta történetekben fogalmazza meg önmagát. Közös történetek fűzik össze a kisebb-nagyobb embercsoportokat, ezekre épülnek a vallások, az ideológiák és az irodalom. Ha gondunk van, olyankor is attól könnyebbülünk meg, ha kibeszéljük. Kepes András saját élete, egykori televíziós műsorai (főként a Desszert, az Apropó és a Különös történetek), valamint írói munkássága során szerzett tapasztalatai alapján mesél a beszélgetés és a történetmesélés tanulságairól.

Az előadás hossza: kb. 80 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Kövess minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!