Program


KEDVENC DOLGAIM - Szulák Andrea önálló estje

KEDVENC DOLGAIM - Szulák Andrea önálló estje

KEDVENC DOLGAIM… Szulák Andrea estje

Fontos figyelmeztetés!
Az est üzenetet, mondanivalót, érzelmeket ad át!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 21. kedd, 19:00

Zongorán közreműködik: ELEK NORBERT

Énekelt az új Neoton együttesben, nyert táncdalfesztivált itthon és külföldön. Otthonosan mozog a pop, a funky, a diszkó, a jazz és a musicalek világában egyaránt. Több hazai előadó lemezén is közreműködött. Első szólólemeze 1992-ben jelent meg, melyet további kilenc követett. 1994-ben eMeRTon-díjat kapott. Főszerepeket játszott, játszik több budapesti és vidéki színházban, számtalan musical és zenés előadás hazai sikere fűződik a nevéhez. A Játékszínben A kaktusz virágában debütált 2003-ban.
 
Ezen az estén Szulák Andi ezúttal  életének fontos pillanatait villantja fel, a tőle megszokott könnyed stílusban, zongora kísérettel. Mintha csak egy kávéházban találkoznánk vele – amit ezúttal Játékszínnek hívnak – énekel, mesél, szórakoztat bennünket, miközben az elmúlt közel három évtized is felelevenedik. Felcsendül majd a C’est la vie, a Boldogság gyere haza vagy a Zene nélkül mit érek én, a többi pedig legyen meglepetés.

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Bradley Jaden Live in Budapest Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A West End-szupersztár, Bradley Jaden Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!