Program


KB35 Inárcs: Tasnádi István: Titanic vízirevü

KB35 Inárcs: Tasnádi István: Titanic vízirevü

A Titanic vízirevü Tasnádi István azonos című drámáját viszi színre.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 29. szombat, 19:00

Ahogy az a társulat életében már többször megesett, az előadás fő témája a vidékiség, az a kisszerű lét, melyből kitörni vágynak a szereplők, és amely nemcsak e sajátos társadalmi közeg, hanem az országos méretűvé duzzadt megrekedtség-érzet erőteljes kifejezője.

Játsszák: Bálint Anett, Bálint Petra, Boda Anna, Boda Tibor, Fodor Éva, Gál Zsófia, Kiss Nóra, Kovács Anna, Kovács Zoltán, Malik Gábor, Ordasi Gábor, Presenszki Gábor, Presenszki Péter, Szivák-Tóth Viktor, Talapka Gergő
Zene: Illés Csaba – harmonika, Illés Árpád – gitár, Kovács Ákos – basszusgitár, Fodor Katalin - cajon

Asszisztens: Kovácsné Lapu Mária, Kovács Zoltán

Rendezte: Szivák-Tóth Viktor

„Öröm egy olyan jó szellemű, tehetséges és alkotó energiákkal tele társulatot látni, mint a KB35.”
Koltai Tamás, színikritikus

„Csodálom és egyben értem, hogy a »szakma« miért nem csapott le rájuk.”
Mohácsi János, rendező

„A KB35 nagyszerű előadásának különös hitelességet ad, hogy felvállaltan nem professzionális színészek játsszák, hanem tanárok, könyvelők, adóellenőrök.”
Tasnádi István, író

„KB35 ...mert megérdemlem...mert szeretem Cindy popóját. A TIKK-ben is olyan csinos? ...mert jó dolog látni, hogy hétköznapi emberek, a barátaim színjátszókból nagyszerű színészekké váltak.”
Kurta Gábor, gépkocsivezető

A társulat közösségi színházként működik. A tagok között található igazgatásszervező, makrogazdasági elemző, drámapedagógus, képanimátor, idegenvezető, középiskolai tanár, pszichológia szakos hallgató, pénzügyi és személyzeti ügyintéző önkormányzatnál, végrehajtási ügyintéző, bírósági fogalmazó, csecsemő- és kisgyermekgondozó.
Vannak, akik már óvodába is együtt jártak és vannak, akik soha nem laktak ugyanazon a településen. Vidékiek és városiak. Központjuk Inárcs: kb. 35 km-re Budapesttől.

A színházat közösségi térnek tekintik, ahol előny a nézőpontok sokasága, az alkotást szabadnak: függetlennek és mindenki számára nyitottnak.

 

 

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Kövessen minket!


További ajánlataink


Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

TAP FACTORY TOUR 2024

Erkel Színház

Egy fergeteges, látványos, magával ragadó show... ez a Tap Factory! A Stomp és a Blue Man Group legjobb hagyományainak és…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!