Program


K:aviart-est

K:aviart-est

Február 23-án a nagy sikerú K:aviart-sorozat folytatásán biológia és irodalom találkozik, avagy hogyan változtatható meg az emberi test és egy irodalmi szöveg? Vendégeink Prof dr. Gulyás Gusztáv plasztikai sebész, Bán Zsófia író, műfordító és Ónodi Eszter.

Aktuális előadások


Jegyvásárlás

Technika, trükkök, kreativitás, morál - sok közös van a vendégeinkben, még ha szakmájuk hihetetlenül távol is áll egymástól.

Aki nem ásta bele magát mélyen a plasztikai sebészetbe el sem tudja képzelni mi mindent lehet ma már csinálni. Hogy nem csak a filmekben, a valóságban is tökéletesen felépíthető egy új arc. De hogy ez milyen lelki traumát okoz a személyiségnek, azt csak a szakember tudja. A műtéti technika fejlődése számtalan etikai kérdést vet fel. Nem véletlen, hogy a jó plasztikai sebész hihetetlenül árnyaltan gondolkodó ember. Akárcsak az író- műfordító. Az ő asztalánál is jelentősége van minden apróságnak. És ha életek nem is múlnak rajta, de hogy egy szöveg életre kel-e vagy sem, az rajta áll. És ha az író más földrészen született és nőtt föl, továbbá vállaltan képvisel egy kisebbséget akkor az átváltozásokról van mit mondania.

A K:aviart-est időpontja február 23., este 7 óra, helyszíne a Katona előcsarnoka.

Ajánló


Andrew Lloyd Webber - Macskák

SYMA Rendezvényközpont

Budapestre érkezik világ turnéja során az eredeti legendás angol CATS musical amelyet Trevor…

Houdini a varázslatos musical

MOM Sport Rendezvényközpont

Parádés szereposztással, meghökkentő látványvilággal kerül színpadra a Harry Houdini életét feldolgozó musical ősbemutatója,…

Ajándékozzon jegy.hu
utalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!